Care Line Blonde de la Keune

Parul blond necesita ingrijire si hidratare specifica. Este stiut ca intensitatea si stralucirea nuantelor de blond este dificil de intretinut. Reflexele aurii sau cele reci nu pot fi mentinute cu acelasi tip de sampon sau tratament.
Parul blond necesita ingrijire si hidratare specifica. Este stiut ca intensitatea si stralucirea nuantelor de blond este dificil de intretinut. Reflexele aurii sau cele reci nu pot fi mentinute cu acelasi tip de sampon sau tratament. Astfel, Keune Care Line lanseaza doua noi tipuri de sampoane gandite pentru a prelungi intensitatea si stralucirea blondurilor aurii si a blondurilor reci.

Care Line Platinium Blonde: Neutralizeaza nedoritele tonuri de galben din nuantele deschise de blond. Formula Blonde Shine Complex include pigmenti de violet ce mentin intensitatea nuantelor reci, prevenind aparitia tonurilor nedorite de galben.
Samponul Platinium Blond este potrivit pentru uzul zilnic.

Care Line Golden Blonde: Amplifica reflexele de auriu. Ingrijeste si ofera luminozitate parului blond. Blonde Shine Complex include pigmenti aurii ce previn pierderea in intensitate a nuantelor calde de blond. Samponul Golden Blonde este potrivit pentru uzul zilnic

Blonde Shine Complex: O combinatie revolutionara de pigmenti si agenti de hidratare si hranire cu rolul de a ingriji parul blond dar si de a mentine intensitatea reflexelor. Bazat pe extractul de lamaie si musetel, complexul Blonde Shine este dedicat exclusiv mentinerii stralucirii si prospetimii blondurilor.
Mineralele esentiale protejeaza si hranesc scalpul si fibra capilara.  Ambele produse din gama Care Line Blonde hidrateaza intens parul, ce devine suplu, flexibil si stralucitor.

Care Line Platinum Blonde Shampon & Blasam (Sampon pentru mentinerea nuantelor de blond rece): Pret: 60 Ron
Care Line Golden Blonde Shampon&Balsam (Sampon pentru mentinerea nuantelor de blond auriu): Pret: 60 Ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod