Campionatul International de Extensii Gene a reunit tehnicieni din toata lumea

Dupa succesul de care s-a bucurat in 2017 primul “Campionat Internațional de Extensii de Gene”, anul acesta s-a sustinut a doua sa editie, intre 22-23 octombrie, in incinta Jubilee- The Ballroom. La eveniment au fost prezenti unii dintre cei mai renumiti tehnicieni de extensii gene din lume, fie in calitate de jurati, fie in calitate de participanti. Acest eveniment original din industria infrumusetarii a fost organizat de catre Corina Turcuman, initiatoarea brandului “Karina LashMaker”, Trainer Internațional, MASTER Trainer recunoscut de către cea mai mare Academie de Beauty din lume, cu sediul in SUA și jurat în cadrul Campionatelor Internaționale de extensii gene.

ampionatul International de Extensii Gene a contribuit, inca o data, la cresterea notorietatii profesiei de tehnician aplicare extensii gene, dar si la imbunatatirea calitatii acestor servicii, printr-un schimb de experienta original si creativ.
Sustinerea evenimentului in Romania a fost ocazia ideala de a promova atat talentele autohtone, cat si antreprenorii romani din segmentul de infrumusetare, care au fost parteneri la eveniment. Sponsorii generali ai editiei de anul acesta au fost Karina Lashmaker si PaNI.- Brandul Karina Lashmaker este recunoscut in Uniunea Europeana si indragit atat de tehnicienii din diferite tari, cat si de clienti, pentru calitatea si finetea materialelor. Brandul PaNI a asigurat lampile profesionale de lucru pe toata durata competitiei si a dus frumusetea mai departe, prin rujurile sale in culori intense si rezistente.

Tehnicienii care au luat parte la concurs au promovat propriile branduri si au deprins tehnici noi de la ceilalti stilisti de gene.La evenimentul din acest an a luat parte o echipa renumita de traineri internationali, unii dintre cei mai buni lashmakers din lume, printre care: Jessica Lima- Brazilia; Ilona Cypiene- Lituania; Inna Heinzmann- Germania; Salina Van Es- Olanda; Malgorzata Dolinska- Franta; Valentina Pinzari- Italia; Dmitri Giraevski- Belarus; Tatiana Giraevski- Belarus; Tatiana Bilovets- Ucraina; Rebecca Lee- Australia; Corina Meleca- Italia; Svetlana Orlova- Italia; Kristina Parshutkina- Ucraina; Olesea Veselov- Portugalia; Olga Sharipova- Italia; Elena Rusaleva- Grecia; Ecaterina Voronova -Fadeeva- Siberia; Tatiana Senkina- Rusia; Tatiana Griraevski - Belarus

Campionatul International de Gene a inclus concursuri de Extensii de Gene 3D, de Extensii Gene 4D-7D, respectiv Extensii Gene 8-15 D.
In plus, au fost organizate competitii pe categoriile Classic Brow Design, Laminare Gene Extensii de Gene Fir cu Fir si Extensii de Gene 2 D.  Evenimentul s-a incheiat cu gala de premiere a castigatorilor si cu o petrecere memorabila, cu tematica ”La vie en rose”. La finalul competitiei, participantii au avut sansa sa socializeze cu trainerii din juriu, pentru a afla ultimele noutati in domeniul stilizarii genelor.  Gratie Campionatului International de Extensii de Gene din Romania zeci de tehnicieni au facut schimb de experienta si de know-how, pentru dezvoltarea si promovarea unui domeniu de beauty in plina ascensiune.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod