Cadouri de la Lush Fresh Handmade Cosmetics

Pentru a te simti intr-adevar rasfatata lunii martie, cei de la Lush Fresh Handmade Cosmetics s-au gandit la tine. Iata care sunt noutatile pe care ti le-au pregatit:
Pentru a te simti intr-adevar rasfatata lunii martie, cei de la Lush Fresh Handmade Cosmetics s-au gandit la tine. Iata care sunt noutatile pe care ti le-au pregatit:

"My fair Lady"

Este un cadou excelent pentru toate doamnele frumoase de pretutindeni. Acest produs are o poveste pentru ca este inspirat din celebrul film cu Audrey Hepburn, "My fair Lady".

Cadoul contine:  crema pentru baie "A Ring of Roses“, sapunurile "Honey I Washed The Kids" si "Cocktail“, lotiune de picioare "Fair Trade“, baton de masaj "Therapy“, gel de dus "The Olive Branch".

Pret: 195.80 lei


"Fever" - ulei de masaj

Ai pus ochii pe cineva si nu stii cum sa-l cuceresti? Fa sapaturi si afla care sunt locurile preferate unde isi petrece timpul. Acum e randul lui Fever. Asorteaza-i o rochie neagra, tocuri si un ruj rosu si ia-ti inima in dinti. Apropie-te suficient de mult de tinta ta incat sa-l poti invalui in parfumul provocator de trandafiri, iasomie si santal. Porneste o conversatie amuzanta. Deja in seara urmatoare il veti putea folosi amandoi.

Pret: 33.80 lei


"Sex in the shower" - sare de baie efervecenta

O sare creata special pentru cei ce iubesc dusurile. In momentele in care vrei sa te rasfeti la dus impreuna cu persoana iubita, pune sarea sub apa fierbinte a dusului si lasa-te invaluit de parfumul sau senzual de muscata, iasomie si ghimbir.

Pret: 17.80 lei


Produsele pot fi achizitioante in Bucuresti - din Galeriile Mario Plaza si Centrul Comercial Orhideea, in Brasov - din Carrefour Brasov, in Timisoara - din Iulius Mall, in Cluj Napoca - din Iulius Mall, dar si de pe site-ul www.lush.ro.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vio pe 1 Nov 2011, 10:50
    produse naturale

    Nu stiu daca pot fi bai mai relaxante decat cele cu sarurile si spumantele de baie de la LUSH!!

    0
    0

  • seven pe 14 Mar 2009, 17:27
    saruri de baie

    o baie romantica sau relaxanta cu saruri de baie aromate si colorate natural gasiti la producatorul roman mayam.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod