Bucle romantice pentru Dragobete

De Dragobete, dragostea plutește în aer. Ce poate fi mai feminin și mai seducător decât buclele romantice? Invocă inocența primelor întâlniri cu o coafură clasică și de impact. Un look relaxat care îți va accentua personalitatea și va completa perfect outfitul ales pentru o zi atât de specială.    

Pentru a obține bucle strălucitoare și hiper-feminine mizează pe stylerul ghd platinum®. Nu uita de sprayul care asigură protecție termică pentru un păr sănătos și impecabil! Ioana Motoi, trainer ghd România îți explică pas cu pas cum poți crea bucle romantice și lejere chiar la tine acasă!

Pasul 1 - Aplică un produs de protecție termică și usucă-ți părul abia spălat cu uscătorul de păr ghd flight® pentru un plus de volum și efect anti-frizz.
Când este expus la coafare termică, scalpul și firul de păr pot fi afectate de căldură. Aplică produsul de protecție termică cât timp părul este ud. Pulverizează sprayul uniform pe lungimea părului și usucă-l orientând uscătorul dinspre creștet spre vârfuri. Vei evita efectul nedorit de electrizare și suvițele tale vor avea un aspect neted,” recomandă specialistul ghd. Formula ghd Heat Protection Spray se adaptează la toate tipurile de păr. Este un spray cu protecție termică ce oferă o senzație unică, de mătase, la atingerea părului.

Pasul 2 - Împarte părul în patru secțiuni.
Răsucește părul în patru cocuri mici pe care apoi le fixezi cu elastice de păr. Sfatul hairstylistului? “Usucă părul cu ajutorul unui uscător de păr de calitate care să reducă încărcarea electrostatică și a obține un aspect cât mai natural”, mai recomandă Ioana Motoi.

Pasul 3 - Desfă cocurile strânse și trece-ți degetele prin păr.

Pasul 4 - Ia câteva șuvițe la întâmplare și răsucește-le de la jumătate în jos cu ajutorul stylerului pentru o crea un efect de “valuri”.

Pasul 5 - Repetă această mișcare de fiecare dată urmând același sens.
Odată finalizate buclele, folosește un pieptene cu dinți rari pentru a le separa. Nu folosi o perie pentru că atunci vei modifica textura părului. Transformă-ți părul cu ajutorul stylerului ghd platinum® pentru o obține un look care emană senzualitate, perfect pentru ziua de Dragobete!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod