Braun Silk-épil oferă femeilor trei tratamente de înfrumuseţare remarcabile pentru a obţine o piele superbă din cap până-n picioare

Ai avut întotdeauna încredere în Braun Silk-épil, brand-ul de epilatoare numărul 1 în lume, pentru a-ţi oferi rezultatele pe care ţi le doreşti – piele radiantă, netedă şi care atrage toate privirile. Acum Braun merge mai departe cu inovaţiile în frumuseţe şi îngrijire, lansând noua perie facială de curăţare Braun Silk-épil. Aceasta oferă femeilor posibilitatea de a alege din trei tratamente eficiente de înfrumuseţare: epilare, exfoliere şi curăţare facială – toate în confortul de acasă.
Ai avut întotdeauna încredere în Braun Silk-épil, brand-ul de epilatoare numărul 1 în lume, pentru a-ţi oferi rezultatele pe care ţi le doreşti – piele radiantă, netedă şi care atrage toate privirile. Acum Braun merge mai departe cu inovaţiile în frumuseţe şi îngrijire, lansând noua perie facială de curăţare Braun Silk-épil. Aceasta oferă femeilor posibilitatea de a alege din trei tratamente eficiente de înfrumuseţare: epilare, exfoliere şi curăţare facială – toate în confortul de acasă.

Noua colecţie Braun Silk-épil este creată pentru a ajuta femeile să obţină uşor o piele catifelată, frumoasă şi strălucitoare. Gama oferă o piele luminoasă ca cea a actriţei Jessica Alba, noul ambasador Braun şi imaginea campaniei Break Free.

Acum femeile îşi pot completa şi îmbunătăţi ritualul de frumuseţe cu noua perie de curăţare a feţei. Prin combinarea periei faciale cu un epilator Silk-épil, Braun te ajută sa obtii o piele strălucitoare, într-un mod foarte simplu. Iar pentru o experienţă de înfrumuseţare completă, ediţia premium Silk-épil SkinSpa şi Beauty Edition vin cu o perie exfoliantă sonică pentru corp pentru a oferi mai multă strălucire pielii.

Beneficiile epilării, exfolierii şi curăţării faciale au fost cercetate îndelung de către profesioniştii în frumuseţe.
Doar Braun dispune de toate cele trei tratamente de înfrumuseţare într-un singur pachet ce oferă rezultatele care pot fi obţinute doar la saloanele de înfrumuseţare.

Epilatoarele Braun Silk-épil elimină cele mai fine şi scurte fire de păr, fiind recomandate ca soluţii delicate pentru o îndepărtare de durată a părului. Cu 40 de pensete Close-Grip plasate individual pe capul epilatorului care se deplasează 15 grade înainte şi înapoi, chiar şi firele de păr mai mici decât un fir de nisip (0,5mm) sunt capturate, lăsând picioarele fine şi moi. Rolele de masaj cu frecvenţă înaltă stimulează în mod activ pielea pentru o epilare extrem de delicată. Sistemul de iluminat Smartlight ghidează cu uşurinţă de-a lungul procesului de epilare şi luminează chiar şi cele mai subţiri fire de păr pentru o îndepărtare completă. Epilatoarele Braun Silk-épil 7 pot fi folosite în cadă sau sub duş pentru un plus de confort, în timp ce epilatoarele Silk-épil 5 oferă performanţă neîntreruptă, fără a fi nevoie de reîncărcare frecventă.

Silk-épil SkinSpa combină ingenios cel mai bun proces de epilare şi exfoliere 2 în 1 pentru o piele netedă la atingere şi vizibil întinerită. Peria de exfoliere înlătură stratul de piele moartă şi stimulează regenerarea pielii, făcând-o vizibil sănătoasă.
O exfoliere regulată ajută, de asemenea, la prevenirea apariţiei firelor de păr de sub piele. Peria sonică de exfoliere este formată din 10.000 de fire subţiri care funcţionează la un stadiu uimitor de 3.000 de micro-vibraţii pe minut, îndepărtând celulele moarte ale pielii, lăsând pielea vizibil întinerită. Tehnologia pe care se bazează peria ajută la o exfoliere de patru ori mai bună. Capul pivotant este flexibil şi înclinat la 27 de grade, adaptându-se perfect la contururile feminine pentru o exfoliere perfectă a corpului.

Ultima etapă din ritualul de înfrumuseţare este curăţarea facială. Medicii dermatologi sunt de părere că modalitatea prin care se obţine un ten luminos este curăţarea profundă şi regulată. Într-un studiu recent1, 72% dintre medicii dermatologi au confirmat necesitatea curăţării pielii, în timp ce 68% au afirmat că folosirea constantă a unui program de curăţare poate ajuta la îmbunătăţirea vizibilă a condiţiei pielii.

Noua perie de curăţare facială Braun Silk-épil ajută la obţinerea rezultatelor pe care ţi le doreşti. Sistemul rapid şi eficient de curăţare a periei înlătură machiajul şi impurităţile de şase ori mai bine decât o curăţare manuală prin spălare cu gel. Puterea de curăţare în profunzime a periei faciale Braun Silk-épil vine de la mişcarea de rotaţie care curăţă faţa cu 60.000 de micro-atingeri pe secundă.
În doar un minut, urmele de machiaj şi impurităţile din zona T, bărbie şi obraji sunt înlăturate. Peria pregăteşte pielea pentru hidratare, stimulează circulaţia şi o lasă curată, radiantă şi reîmprospătată.

În funcţie de cerinţele tale de frumuseţe, peria de curăţare facială Braun Silk-épil este disponibilă ca parte din următoarele seturi: Silk-épil 7 SkinSpa Beauty Edition conţine toate cele trei tratamente: epilatorul Silk-épil SkinSpa, peria pentru corp şi peria pentru faţă. În plus, ediţia premium Silk- épil 7 SkinSpa include un portfard, împreună cu încărcătorul şi alte două capete care permit epilarea cu precizie în zonele sensibile şi în zona facială. Setul premium asigură femeilor posibilitatea de a avea o piele frumoasă din cap până-n picioare pe tot parcursul anului, acest reprezentând, de asemenea, un cadou perfect.

Silk-épil 7 Bonus Edition conţine cel mai eficient epilator Wet&Dry, un cap de aparat de ras, plus accesoriile pentru epilare în zonele sensibile. Setul conţine, de asemenea, noua perie de curăţare facială, astfel încât, împreună cu epilatorul, femeile pot avea grijă de pielea lor din cap până-n picioare.  Silk-épil 5 Young Beauty Bonus Edition conţine peria pentru curăţare şi epilatorul, setul fiind creat pentru femeile tinere şi pielea lor.
Peria de curăţare înlătură machiajul şi impurităţile, lăsând tenul radiant. Epilatorul are un sistem de confort şi dispune de o mănuşă de răcire ce răcoreşte în mod eficient pielea înainte şi o calmează după epilare. Setul de îngrijire pentru faţă şi corp Silk-épil SkinSpa conţine periile Silk-épil pentru exfolierea corpului şi pentru curăţarea facială. Setul este perfect pentru femeile care își doresc ca pielea lor sa arate impecabil.

Acum tot ce trebuie să faci este să decizi care tratament îţi place, să alegi produsul care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale de înfrumuseţare şi să fii 100% gata de frumuseţe cu Braun Silk-épil. Epilatoarele Silk-épil pot fi găsite în magazine la preţuri pornind de la 349.99 lei. Pentru mai multe informaţii despre gama de epilatoare Silk-épil, peria de exfoliere şi peria de curăţare facială, vizitaţi Braun la adresa www.braun.com.

1 Bazat pe studiul unor medici dermatologi condus de P&G la British Association of Dermatology Meeting în Birmingham, Iulie 2012, UK
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod