Blend-a-Med 3D White Pearl

Combinand extractul de perle cu agenti activi de albire (microgranule si pirofosfat), noua formula Blend-a-Med 3D WHITE Pearl albeste dintii in numai 2 saptamani, oferindu-le frumusetea caracteristica perlelor, redescoperind astfel, frumusetea zambetului alb-perla.
Combinand extractul de perle cu agenti activi de albire (microgranule si pirofosfat), noua formula Blend-a-Med 3D WHITE Pearl albeste dintii in numai 2 saptamani, oferindu-le frumusetea caracteristica perlelor, redescoperind astfel, frumusetea zambetului alb-perla.

Asa cum toata gama de pasta de dinti Blend-a-med ofera siguranta unui zambet sanatos si frumos, fara a degrada smaltul dintilor, si Blend-a-Med 3D WHITE Pearl curata chiar si petele aflate in locuri dificil de ajuns cu periuta de dinti, lustruind smaltul dintilor pentru a preveni reaparitia acestora.


Pentru ca experienta periajului sa fie una placuta, aroma si designul creativ si sofisticat al produsului Blend-a-Med 3D WHITE Pearl au fost create pentru a satisface toate cererile consumatorului: o consistenta catifelata, arome placute si senzatia de prospetime.

Pasta de dinti Blend-a-Med 3D WHITE Pearl este disponibila in 2 variante:

  • WHITE ENERGY - ofera o senzatie intensa si energizanta;
  • ROYAL SPA – contine o combinatie exotica de arome pentru o experienta unica.

Pret recomandat: 19.99 RON
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cipri pe 17 Iun 2012, 13:42
    de ales

    am incercat aceasta pasta de dinti si in cazul meu da rezultate foarte bune...cel mai bine este sa te duci la un stomatolog pentru albire...si dupa aceasta procedura continuati sa va spalati cu aceasta pasta si albul dintilor va ramane foarte mult timp. succes

    0
    0

  • Juno pe 29 Dec 2010, 23:22
    Parerea mea

    Dupa parerea mea aceatsa pasta este foarte buna.Eu aveam dintii albi, nu aveam mare nevoie de aceasta pasta,dar am incercat-o, iar rezultatele au fost deosebite...acum albul dintilor mei este fara sa exagerez asemeni zapezii. SINCER Nu am de ce sa va mint sau sa va spun prostii!!!Cat despre albire sincer nu va sfatuiesc sa o faceti este foarte riscant, problemele nu se rezolva asa usor.In primul rand albirea la doctor iti poaate afecta foarte mult smaltul si nu tine decat aprox 2 luni, pe cand pasta iti intareste smaltul

    1
    0

  • tyna pe 20 Sep 2010, 20:18
    e buna!

    nu o folosesc decat 2 zile dar sincer dintii mei au devenit mai albi si stralucitori :D dar pana la urma daca sunte-ti curiosi ..incercati nu aveti nimic de pierdut :):*

    1
    0

  • opinie pe 21 Iul 2010, 16:59
    advice

    eu zic sa va spalati cu inalbitor de haine si cu peria de sarma (EFECT GARANTAT) vii se vede zambetu si cu gura inkisa dupa doar o frecare

    2
    0

  • madalina pe 11 Mai 2010, 11:45
    buna

    eu folosesc aceasta pasta de dinti si nu sunt multumita deloc de rezultate. va sfatuiesc daca vreti sa aveti dintii albi,MERGETI LA MEDICUL STOMATOLOG. va pupacesc.

    0
    1

  • dadutza pe 11 Mai 2010, 11:42
    blend a med

    aceasta pasta de dinti se gaseste in toate magazinele carrefour,dar eu una am folosit-o si nu da rezultate chiar spectaculoase. daca vreti sa aveti dinti albi,faceti-va o albire,asta e sfanta,nu pasta de dinti. va pup.pa.

    0
    0

  • titiriga gabriela pe 17 Mar 2010, 19:44
    opinia mea

    Folosesc aceasta pasta de dinti de o luna,timp in care mi-am curata zilnic dintii,de 2 ori pe zi(dimineata si seara) si degeaba.Dintii mei nu s-au albit nici macar cu jumatate de ton de culoare...Ii curata,dar nimic mai mult.

    0
    0

  • dudu pe 11 Feb 2010, 19:02
    despre ea

    aceasta pasta imputeste dintii .dupa o secunda de periaj vor fi negrii si puturosi

    1
    0

  • aghi pe 25 Dec 2009, 00:17
    UNde o pot cumpara??

    in ce magazine se poate procura pasta blend-a-med 3d white pearl???as vrea sa imi cumpar deoarece eu folosesc hollywood smile pearl drops si nu sunt deplin multumita de produs.pe moment iti albeste dintii dar nimic mai mult.nu le comfera albul dorit ci doar ii curata.folosesc de 1sapt si nu sunt multumita.

    0
    0

  • ByBy pe 20 Dec 2009, 20:25
    Foarte bun!!!

    In numai 10 zile dintii mei erau foarte albi. Am cumparat 2 tuburi de pasta de dinti BLEND-A-MED 3D White pearl, dar eu tot continui sa folosesc aceasta pasta de dinti deoarece este foarte buna. Are o culoare foarte stralucitoare si este foarte bun la gust. Inainte foloseam o pasta diferita de dinti si dintii mei se ingalbeneau. M-am dus la dentist si mi-a facut o inalbire la dinti , iar cand a aparut Blend-a-med 3D white pearl l-am cumparat si am zis ca e cea mai buna pasta de dinti !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod