Biosilk Volumizing Therapy – reteta unui par plin de volum

Te pregatesti pentru o noua zi la birou sau pentru o iesire cu fetele? Ai o intalnire romantica sau urmeaza sa participi la un eveniment important?

Te pregatesti pentru o noua zi la birou sau pentru o iesire cu fetele? Ai o intalnire romantica sau urmeaza sa participi la un eveniment important? Cate motive de iesit in oras, tot atatea coafuri.

Daca ti-am spune, insa, ca poti opta pentru un singur look care sa atraga privirile tuturor? Un par stralucitor, bogat si plin de volum poate fi raspunsul eforturilor tale, cu ajutorul Biosilk Volumizing Therapy.

Procedeul nu este deloc unul complicat si nu difera cu nimic de rutina ingrijirii parului: folosesti pe parul umed Volumizing Therapy Sampon, clatesti, apoi aplici o cantitate mica de Balsam Volumizing Therapy si il lasi sa actioneze cateva minute inainte de a-l clati bine.

Poti tampona parul cu un prosop sau sa-l usuci cu foehn-ul aproximativ 50%, dupa care aplici la radacini Spray-ul pentru Volum, de la o distanta de 5 cm fata de scalp. In incheiere, trebuie doar sa usuci parul in sensul opus cresterii pentru a crea un plus de volum.

De ce un procedeu atat de simplu are un succes atat de mare? Secretul consta in formula produselor din gama Biosilk Volumizing Therapy, ce au la baza ingrediente esentiale botanice pentru revigorarea scalpului. Acestea sustin volumul de la radacina, ofera textura si stralucire fara sa ingreuneze parul si pot fi folosite pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru cel rar, fin, subtire sau tratat chimic.

Mai mult decat atat, samponul, balsamul si spray-ul pentru volum Biosilk Volumizing Therapy nu contin gluten, sulfati sau parabeni si se bazeaza pe filtre UV pentru a proteja parul impotriva razelor nocive si factorilor externi.
Proteina de matase este cea care ajuta la sigilarea cuticulei firului de par prin hidratare si netezire din interior spre exterior, de aceea parul este mai puternic si mai rezistent.

Un par cu volum trebuie sa fie si bogat, de aceea complexul Hair Volume combina ingrediente botanice precum ginseng si urzica pentru a ajuta la stimularea circulatiei sangvine in zona capilara. Acestea faciliteaza regenerarea firului de par, cresterea lui sanatoasa si combaterea caderii parului. Un alt ingredient cheie este proteina de orez, care ajuta la “ingrosarea” firului de par, oferind textura si senzatia unui par voluminos si bogat.

Descopera in farmaciile Sensiblu noua gama Biosilk Volumizing Therapy si ofera-ti o coafura plina de volum, care va atrage privirile tuturor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod