BEAUTY TOYS WISHLIST - Jucării pentru fetițele mari de la Sephora

Dragă Moș-Crăciuniță Cosmică,  Am fost foarte cuminte anul acesta și aș dori câteva accesorii practice, ludice, inteligente și bine gândite, care să-mi simplifice ritualul înfrumusețării… Dacă ai nevoie de câteva sfaturi, îți sugerez ca anul acesta să lași deoparte tradiționalele ghete și să-mi pui cadourile - bine meritate - în mari truse înstelate. Un set pentru un coc perfect rotund, accesorii nail art pentru unghii sau accesorii pentru manichiură, set de pensule, ondulator de gene, bureți pentru fond de ten: te las să alegi…PS: când vei coborî din Cosmos cu miile de accesorii de înfrumusețare înstelate, nu uita rățușca mea, jucăria care mă face să vibrez…

Hot Christmas - Vibrating mini duck -  Pentru ca acelea dintre dvs. care nu au vibrat niciodată… să testeze această celebră rățușcă! Cadou fierbinte, bineînțeles… Hand warmer - Let it snow -  Ce agreabil este ghemuită sub plăpumioară și cu picioarele imediat încălzite… Ce plăcută este această senzație! Destul cu mâinile înghețate! Această superbă încălzitoare de mâini cu format nomad se poate strecura în buzunar pentru a le ajuta pe cele mai friguroase dintre dvs.
să înfrunte frigul! Nu mai lipsește decât o piele de urs și un foc de sobă. Și poate chiar și o mămăligă caldă.

My fragrance to roll - Purse-size roll-on perfume bottle -  Pentru poșetă sau pentru bagajul de cabină: acest mini-flacon de parfum roll-on, bine gândit și frumos personalizat, poate fi luat cu sine oriunde este nevoie. Părțile pozitive: noul gest (discret) și formatul (roll-on) care, spre deosebire de un spray, evită risipa de produs;  Pocket Atomizer - Sephora by Travalo  - Dacă doriți să aveți tot timpul la îndemână parfumul dvs. preferat, acum îl puteți lua peste tot (în călătorii, la petreceri sau la întâlnirile cu Făt-Frumos). Acest vaporizator de poșetă poate fi reîncărcat în câteva secunde, fără să fie nevoie de o pâlnie. Ferestruia sa transparentă permite verificarea nivelului de umplere, iar sistemul său brevetat permite umplerea ultra-rapidă și practică, din câteva pulverizări, fără a pierde timp și fără a pierde vreun strop!

Creative nail art - Set of 6 Nail Art accessories  - Fiindcă nouă doamnelor ne place să variem plăcerile… și la fel și lacurile de unghii, mizăm totul pe acest set cu 6 accesorii diferite, cu care putem obține diverse efecte nail art.
Vă este frică să nu vă ratați manichiura? 6 broșuri de instrucțiuni sunt prevăzute pentru a evita acest lucru;  Perfect manicure - 4 essential manicure products -  Unghiere + dispozitiv pentru împingerea și tăiatul cuticulelor + mini-polizor 4 etape + lac de unghii Color Hit nr. 3: cu toate aceste produse veți avea negreșit unghii impecabile și o manichiură îngrijită.

Nail files to go - 3 nail files -  Deoarece ne putem rupe o unghie atât în oraș - cât și pe vârf de munte - este indispensabil să avem în poșetă (sau în costumul de schi) acest set de trei pile de unghii performante;
All-in-one sponge kit - Set of 2 foundation sponges - Pe una dintre fețele acestui produs aveți un burete cu linii curbe, conceput pentru aplicarea fondului de ten și în zonele cele mai dificile. Pe cealaltă față, un instrument, din burete și el, care sculptează volumul. Rezultatul final: un ten modelat după dorința fiecărei femei;  Maxi kabuki - Kabuki powder brush - Delicată și compactă, această pensulă kabuki cu un maxi format permite aplicarea pudrei în modul cel mai profesionist posibil pe față, pe gât sau pe zona decolteului. Da, mărimea contează.


The all-in-one brush set - Set of 3 complexion and eye makeup brushes -  Un set foarte iscusit care reunește toate instrumentele indispensabile de machiaj: pensule pentru pudre, blush-uri și farduri de pleoape. Și cireașa de pe tort? O poșetă adorabilă;  3 double ended eye brushes for 3 it looks! Smoky eye – Retro eyeliner – Graphic brows -  Vă doriți un machiaj smoky? Doriți o linie perfect trasată cu eyeliner-ul și un look retro? Sau vreți să vă structurați conturul sprâncenelor? Este suficient să scoateți acest set de 3 pensule pentru fardatul, estompatul și întinsul fardului, conturatul și periatul sprâncenelor, după pofta inimii. Și pentru cele nu prea experimentate, setul include broșura cu instrucțiuni.

Easy curling - Easy & mini size eyelash curler
-  Pentru o privire ageră sau pentru a ondula un șir de gene prea drepte, am găsit soluția ideală cu acest ondulator de gene. Iar cu acest format compact, ergonomic, practic și nomad, acesta este cu adevărat irezistibil; Makeup bag   -  Mică, discretă, dar cu un aspect superb, această mică trusă înstelată își va afla repede locul în poșeta dumneavoastră.  Makeup bag duo - Una mare pentru baie și una mică pentru poșetă: în felul acesta, suntem toate împăcate; Large makeup bag - Pentru toate acelea dintre dvs.
care sunt sătule să-și vadă produsele cosmetice împrăștiate peste tot, iată soluția Sephora: această trusă bleumarin, foarte mare, învăluită într-o întreagă constelație. Se poate lua și cu sine în voiaj!

For my treasures - Jewelry & Accessories bag -Diamantele (și machiajul) sunt cele mai bune prietene ale unei fete! Și pentru a nu fi nicicând obligate să vă separați bijuteriile de produsele indispensabile de machiaj, vă prezentăm trusa ideală: argintie și bine compartimentată;  Impeccable bun - Bun set – Blond -  O cordeluță pentru crearea unui coc, 5 elastice și 15 agrafe pentru fixare: cu toate aceste produse sunteți echipate pentru iarnă și pentru a fi preferatele domnilor;  Impeccable bun - Bun set- Brunette - Și fiindcă brunetele nu sunt cu nimic mai prejos decât blondele, au și ele setul lor complet (1 cordeluță, 5 elastice, 15 agrafe) pentru un coc perfect.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod