Balsam de buze Figs&Rouge

Balsamurile de buze promit triumfuri asupra gerului naprasnic, sau asupra soarelui prea arzator, iar cel de la Figs&Rouge, preferat si de actrita Emma Watson, pe baza de ceara si ulei de ricin, 100%natural,este o adevarata minunatie! Si este multifunctional!

Balsamul de buze Figs&Rouge este preferatul actritei Emma Watson, care s-a declarat obsedata de acest produs cosmetic provenit din laboratoarele de cosmetica organica din Marea Britanie: “ Sunt intr-adevar incantata si, de ce sa nu recunosc, obsedata de cosmeticele organice Figs&Rouge, iar ambalajul, dar si continutul balsamurilor de buze m-au facut sa ma indragostesc de-a dreptul de aceste minuni”, spune Emma Watson, intr-un interviu acordat site-ului www.dailymail.co.uk

Balsamul multifunctional de la Fings&Rouge poate fi aplicat atat pe buze, cat si pe cuticule, maine, sprancene, coate sau ca baza de machiaj pentru ochi.

Pe magazinul online www.toucan.ro veti descoperi mai multe arome. Este bine de stiut ca toate balsamurile sunt libere de substante chimice si ingrediente sintetice, iar acest lucru ne bucura!

Micutele cutii cu aspect retro adapostesc formule magice, parfumate si hranitoare. Create in laboratoarele din Marea Britanie, acestea au atras deja un numar mare de fani in randul vedetelor din intreaga lume.
Produsul poate fi achiztionat la pretul de 28 lei de pe site-ul www.toucan.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod