Atentă îngrijire, un plus de strălucire

Tu cum stai cu cheratina? Da, da, acea proteină care face minuni pentru podoaba capilară! Un păr bogat în cheratină este un păr luminos, puternic, bine hrănit și sănătos.
Colecţia SP LuxeOil a fost dezvoltată ştiinţific pentru a proteja cheratina din păr, transformând delicat firul într-o nouă textură, fără să-l încarce.

Toate tipurile de păr au nevoie de cea mai ușoară combinație de uleiuri: SYSTEM PROFESSIONAL LIGHT OIL KERATIN PROTECT SPRAY - SPRAY PENTRU PROTECŢIA CHERATINEI. Un ulei sub formă de spray light ce hrăneşte părul şi îi oferă un efect radiant, non-gras.

Cum acționează?
•    În interiorul firului de păr - Moleculele foarte fine din formula hrănitoare System Professional LuxeOil pătrund în firul de păr, „sigilează” hidratarea în interiorul acestuia și fixează cheratina;
•    În exteriorul firului de păr - Componentele uleiurilor din formulă și ingredientele de îngrijire formează un film protector în jurul fiecărui fir de păr, oferind o protecţie solidă stratului cuticular împotriva degradării .
Rezultatul?
Un păr catifelat, care se simte uşor la atingere şi cu o strălucire delicată.
Cum aplici?
•    Pe părul umed – pulverizezi puțin ulei înainte de styling, apoi usuci părul după dorinţă;
•    Pe părul uscat – Pulverizezi uleiul pentru un finisaj strălucitor.

Oferă-i părului un moment de lux cu SYSTEM PROFESSIONAL LIGHT OIL KERATIN PROTECT SPRAY. Preț: 133 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod