Astor lanseaza prima mascara SEDUCTION CODES

Cucereste din priviri ! Astor lanseaza SEDUCTION CODES No1 Volume & Definition Mascara, primul produs din noua linie de mascara pentru stilizarea genelor. Descopera gene cu volum si perfect definite, imbracate in negrul cel mai intens! Pentru a-ti completa look-ul seducator, Astor lanseaza gelul transparent pentru sprancene SEDUCTION CODES.

Iti doresti ca genele tale sa iasa in evidenta? Ai nevoie de volum si definire. Ofera-le genelor tale tratamentul pe care il merita invaluindu-le in formula seducatoare a noii mascara SEDUCTION CODES No1 pentru volum si definire.

Pensula acopera fiecare geana oferind ultra-volum si definire.
Genele sunt imbracate intr-un strat matasos de tus.

Heidi adauga: Trucul meu preferat de frumusete este sa ofer volum si definire genelor.
Sa fluturi genele perfect definite este de-a dreptul seducator. Si nu este deloc dificil sa obtii genele perfecte cu noua mascara SEDUCTION CODES No1 pentru volum si definire. Pensula inteligenta imbraca fiecare geana, lasandu-le matasoase si frumoase.”

Recipientul noii mascara este cu adevarat glamour, imbracat in auriu si decorat cu un model senzual in romburi ce aminteste de tesaturile pretioase. Design-ul irezistibil este finisat cu fonturi feminine. Noua franciza Seduction Codes are un design foarte chic, ultra-feminin, in spiritul boudoir.

Noua mascara Seduction Codes No1 Volume & Definition confera volum decadent si definire senzationala.

Peria imbraca fiecare geana pentru a crea ultra volum si definire.

Genele sunt imbracate intr-un tus cu o textura incredibil de fina si matasoasa.

Nuante: negru
Pret: 30 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod