Artă pe unghii în culorile toamnei

Pattern-uri dinamice, printate, aplicații glitter voluminoase și finish-uri chrome. Acestea sunt trendurile din acest sezon în materie de unghii.

Foarte multă eleganță, unghii decorate 3D, grafice, pe cât de simple, pe atât de spectaculoase. Iar pe lângă toate aceste ingrediente nu putea să lipsească strălucirea, acel element ce finisează eleganța. Accesorizate cu cristale și mărgele, unghiile au efecte sculpturale spectaculoase. Ornamente formate din metal, pe o parte, și cristal, pe cealaltă, te duc cu gândul în lumea filmelor. O adevărată peliculă de film pe unghiile acestui nou sezon.


Pe lungime de unghii
În acest sezon predomină unghiile scurte și îngrijite.

Unghiile cu lungimi xxl sunt rezervate pentru podiumuri, iar tehnicienii își arată măiestria, subliniind efecte elaborate bazate pe texturi impresionante.


Aflăm de la Catalina Stoica, Nail Expert Beauty District, ce modele aleg tehnicienii pentru unghiile de podium:


•    Marian Newman utilizează sclipiciul pentru Sophia Webster, într-o reinterpretare strălucitoare a tipsurilor franțuzești, adăugând o bandă curbată voluminoasă și aurie pelungimea fiecarei unghii. Din centrul vârfului, până la cuticulă, pe o bază de roz cool;


•    Întorcându-ne la Gareth Pugh, tot Marian folosește un negru cerneală peste un design în relief, cu aspect de necălcat, ce duce cu gândul la Grace Jones și femeile neînfricate, și se completează cu lungimile feroce ale unghiilor;


•    Jan Arnold, creează taloane cu finishuri mate, aproape cauciucate, și un mix de tonuri mute, cu texturi ce au aspect de tricotaje;


•    Stălucirea clasică a anilor ’40 de la Hollywood se reflectă prin griduri imprimate peste unghii de culoarea roșu rubin.

Avem un finish sofisticat și urban peunghiile lungi.

Iar noi putem încheia cu vișiniu, nud, maro, gri, portocaliu ars, mov... un tablou ce descrie perfect colecția Autumn Romance Fall 2018 de la Jessica Cosmetics. 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod