Aqua Allegoria Pera Granita: noua mireasma pentru 2016

Aqua Allegoria, este una dintre cele mai reprezentative colecții Guerlain ce are la bază materii prime excepționale. Lansată în 1999, a fost prima colecție de parfumuri proaspete având ca muză  natura. Parfumurile din linia Aqua Allegoria aduc un omagiu naturii, iar ADN-ul lor evocă bucurie, prospețime și poftă de viață, ca o vacantă romantică în tropice.

În fiecare primăvară, parfumierul casei Guerlain, Thierry Wasser, creeaza o nouă mireasmă: “In Aqua Allegoria, simt lumea parfumata a unui grădinar, un colector de mirosuri, de natură, cu o notă artistică și respect pentru viața sezonieră.
Aș adăuga, de asemenea, cuvintele poezie și libertate
”.
 
In această primavară, Thierry Wasser, creează un parfum vesel inspirat dupa faimosul desert italian, Granita (consistență similară șerbetului, realizată din gheață fărâmată).Pentru a reda prospețimea cristalelor de gheață, s-a adăugat bergamotă, grapefruit și lămâi vibrante.Compoziția olfactivă citrică, ne dezvăluie imediat notele de mijloc date de pere suculente și flori Osmanthus (floare albă din Asia cu accente de caise), în armonie perfectă cu notele de mosc alb și lemn de cedru.
Pret aproximativ in magazine 75ml 325 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod