Apa de toaleta Showtime by Kylie Minogue

Reflectoarele se aprind, muzica rasuna, iar atmosfera se umple de energie... lumea este scena ta. Este vremea pentru Showtime!

Toate senzatiile trepidante ale unui show au fost surprinse intr-un nou parfum spectaculos, o adevarata esenta a distractiei si a emotiei. Personalitatea exuberanta si jucausa a lui Kylie Minogue erupand pe scena. Un amestec unic, vibrant si fermecator.

Apa de toaleta Showtime

O aroma remarcabila, feminina, persistenta, fructat-florala, conceputa pentru o femeie cu spiritul liber, care iubeste viata, senzualitatea si seductia.
Un cocktail ademenitor de capsune salbatice, Rubus loganobaccus si coacaze iti deschide apetitul si te poarta catre un buchet de trandafiri, frezii violete, liliac si gardenii Tiare, iar notele de varf sunt cele de lemn dulce. Toate acestea sunt minunat echilibrate de notele magnetice de lemn de trandafir, mosc alb si vanilie pralinata.

Poti cumpara apa de toaleta Showtime by Kylie Minogue la pretul de: 49.99 Ron (15ml), 79.99 Ron (30ml), 99.88 Ron (50ml), 129.79 Ron (75ml), din magazinele de specialitate.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 26 Iul 2009, 23:47
    parfumuri

    Parfumuri originale sigilate identice cu cele din magazine. Preturi foarte mici incepand de la 90RON/sticla de 100 ml si 110RON/sticla de 200ml. Accept testarea produsului pentru verificare autenticitatii ( veti observa ca sticla/ambalajul/sigiliul/mirosul sunt aceleasi cu parfumurile din magazine ). Detalii pe mail/ID mythadrian89@yahoo.com

    0
    1

  • ioana pe 26 Apr 2008, 15:49
    magazine

    se gasesc magazine cu parfumuri in magazinul unirii, in magazinul obor....in H.

    0
    1

  • carmen pe 5 Apr 2008, 15:45
    Showtime by Kylie Minogue

    Unde se gaseste magazin de specialitate in Bucuresti?

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod