Apa colonie - L'Occitane Cologne Ravissante Floral

În ţinuturile Provenţei, bătrânii îţi vor spune "L’AIGO ES D’OR" (apa este aur). Peisajul Provenţei este presărat cu fântâni, puţuri, izvoare şi râuri. Murmurul lor răcoritor, de cristal, adormitor creează un fundal liniştitor pentru zilele inundate de soare. Pentru a sărbători aceste surse de prospeţime, abundenţă şi vitalitate, L'OCCITANE a creat o colecţie de ape de colonie.
În ţinuturile Provenţei, bătrânii îţi vor spune "L’AIGO ES D’OR" (apa este aur). Peisajul Provenţei este presărat cu fântâni, puţuri, izvoare şi râuri. Murmurul lor răcoritor, de cristal, adormitor creează un fundal liniştitor pentru zilele inundate de soare.  Pentru a sărbători aceste surse de prospeţime, abundenţă şi vitalitate, L'OCCITANE a creat o colecţie de ape de colonie.  

Eau Universelle, Eau Ravissante, Eau Captivante: descoperiţi trei ape de colonie răcoritoare care potolesc simţurile.
Un parfum neastâmpărat care asociază catifelarea senzuală a florii  cu prospeţimea explozivă a citricelor, pentru a da strălucire acestei ape de colonie  încântătoare. Mod de utilizare: Pulverizare după baie: fără pompă pentru o aplicare generoasă. Spray: înşurubaţi pompa de plastic şi pulverizaţi pe corp. Rezultat: Pielea este proaspătă şi parfumată.

L'OCCITANE COLOGNE RAVISSANTE FLORAL APA COLONIE (300ML) -  159 lei; ( 50 ml) – 89 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod