Amway rescrie alfabetul în beauty cu noua cremă Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream

Colecția de produse iluminatoare Artistry Ideal Radiance™ se extinde pentru a include categoria de cosmetice cu cel mai mare ritm de creștere

Femeile moderne din întreaga lume își doresc produse de înfrumusețare multifuncționale, cu o performanță ridicată. Artistry Ideal Radiance™ Collection de la Amway face față acestei cereri la fel de ușor ca A-B-C - sau CC, pentru a fi exacți.


Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream oferă o iluminare controlată, combinată cu proprietățile de înfrumusețare a pielii, oferite de fondul de ten. Folosită împreună cu produsele de îngrijire Artistry Ideal Radiance™, formula noii creme iluminatoare CC estompează aspectul zonelor cu o nuanță neuniformă, liniile fine și alte imperfecțiuni, oferind o acoperire diafană spre medie.


Pentru a vă proteja tenul, crema iluminatoare CC ARTISTRY IDEAL RADIANCE are un factor de protecție solară SPF 50 și oferă o protecție solară cu spectru larg.

Este adecvată pentru toate tipurile de ten (gras, uscat și mixt), fiind testată dermatologic și alergologic.


Crema Iluminatoare CC ARTISTRY IDEAL RADIANCE combină efectele benefice ale factorului de protecție solară SPF 50, cu proprietățile de uniformizare a tenului oferite de fondul de ten, ajutându-vă să aveți un ten cu aspect impecabil.

“Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream scoate în evidență frumusețea feminină, oferind o acoperire ușoară, textură cremoasă și finisaj impecabil. Tenul arată instantaneu mai luminos, conferindu-i  un aspect revigorat”, a explicat Rick DiCecca, Artistry Global Makeup Artist.


Beneficii
•    Iluminează tenul, conferindu-i  instantaneu un aspect revigorat.
•    Estompează aspectul zonelor cu o nuanță neuniformă, liniile fine și alte imperfecțiuni, oferind o acoperire diafană spre medie.
•    Acoperire ușoară, textură cremoasă și finisaj impecabil.
•    Pregătește tenul, hidratându-l și netezindu-l, pentru aplicarea produselor de machiaj.

•    Îi permite fondului de ten să se aplice mai uniform și să aibă  o rezistență îndelungată.
•    Factorul de protecție solară SPF 50 atenuează efectele agresiunilor din mediul înconjurător și ale razelor ultraviolete.
•    Acoperire de durată, rezistentă întreaga zi.

Colecția Artistry Ideal Radiance™ include demachiant illuminator, cremă hidratantă iluminatoare, esență pentru luminozitate, corector pentru imperfecțiuni, cremă intens hidratantă pentru luminozitate, și acum, cremă iluminatoare CC.


Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream este disponibilă în trei nuanțe de luminozitate, începând cu luna aprilie 2017, la prețul de 190,32 lei.

Pentru mai multe informații vizitați www.amway.ro

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod