adidas Originals lansează noul duo de parfumuri Born Original pentru El şi pentru Ea

adidas Originals, brand autentic de articole sportive,  lansează noul duo de parfumuri pentru bărbaţi şi femei: Born Original, două arome dinamice care aprind talentul creativ - inspirat de curajul de a fi tu însuţi, original, creativ.  Born Original  înglobează spiritul energic, puternic  al adidas Originals ce își are originile în individualism, autenticitate şi imaginaţie. Fiecare are puterea lăuntrică de a recrea propria lume, de a deveni un agent al schimbării. Fiecare este un artist în devenire, cu abilitatea de a amesteca, fuziona, îmbina şi remixa în mod unic idei, modă ,muzică, tehnologie.
Creativitatea nu are început, nici sfârșit, nici frontiere. Pentru că suntem toţi Born Original.

Pafumurile Born Original Pentru El şi Pentru Ea  au luat naștere după numeroase mixuri de arome și ingrediente. Fiecare parfum este unic în felul său, fiind un amestec exploziv de note contrastante; ca o piesă hip-hop sau un graffiti, elementele individuale se îmbină perfect pentru a crea expresii îndrăznețe ale culturii urbane.  Born Original Pentru Ea este construit în jurul acordurilor vibrante şi dulci de bomboane cu măr.
Aceste note suculente explodează într-un cocktail fructat de bergamotă, caise si coajă de portocală. Tonurile ispititoare de nucă de cocos și iasomie conferă o notă aparte și sunt intensificate de boabele de tonka.

Born Original Pentru El este ca un concert improvizat pentru simţuri. Te prinde cu un acord captivant de scorţişoară. O infuzie de rubarbă şi frunze de violete se îmbină armonios cu aromele condimentate de piper negru şi ulei de portocală.  Originalitatea duo-ului de parfumuri se regăsește și în designul sticlelor care îmbină forme fluide, organice cu elemente dure.
Ambele sunt realizate din sticlă topită, creând valuri tactile care conferă un aspect dinamic flacoanelor. În contrast cu acestea, sticlele au forme unghiulare, de inspiraţie industrială cu nituri, care atunci când sunt împinse eliberează  aroma. Sunt colorate în nuanțe de bronz la parfumul Pentru Ea și gri oțel la parfumul Pentru El. Ambalajul  este realizat din carton neted, alb, cu un aspect elegant şi ultra sofisticat.  Logo-ul adidas este în culori metalice lucioase este extrem de vizibil și  se potrivește cu sticlele.

Eşti pregătit să dai frâu liber imaginației? Descătuşează-ţi spiritul creativ cu Born Original, noul duo exploziv de parfumuri de la adidas Originals.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod