Acordă atenție tenului matur, iar el îți va zâmbi

Un ten matur este un ten delicat, un ten care are nevoie de îngrijire, de atenție specială. Este un ten cu experiență și cu nevoi pe măsură. Este adevărat că demachierea feței poate fi la un moment dat plictisitoare. Dar curățarea pielii faciale este un gest cosmetic care asigură o piele luminoasă și tonifiată pentru toate vârstele.
O bună motivație este pasul de pornire

Pe suprafața pielii sunt depuse și acumulate trei tipuri de substanțe:
-    toate moleculele agresive provenind din mediul înconjurător;
-    cele produse de organismul nostru (sebum, transpiratie, etc);
-    machiajul și reziduurile de creme și produse pe care le aplicăm pe față.

„În timpul curățării, eliminăm toate substanțele acumulate pe piele, inclusiv celule moarte și detașabile, responsabile pentru aspectul opac al feței. De aceea, putem spune că demachierea corectă este un gest anti-îmbătrânire, deoarece îndepărtează cauzele îmbătrânirii mediului (îmbătrânirea extrinsecă) a pielii.”, ne spune Nicoleta Ion, trainer Repêchage România.

Curățarea pielii purifică pielea de efectele poluării, praf, make-up.Toți acești factori sunt responsabili de iritații, imperfecțiuni ale pielii și opacitate.
„De reținut: o piele bine curățată are un aspect mai compact și luminos, deoarece până și celulele semi-detașate sunt îndepărtate în timpul curățării și o suprafață mai omogenă reflectă mai bine lumina.”, adaugă specialistul Repêchage.
Pentru un ten îngrijit și o demachiere ca la carte, specialiștii Repêchage recomandă VITA CURA® TRIPLE ACTION CLEANSING CREAM ViTa  - cremă de Demachiere cu Triplă acţiune.

Această cremă bogată, creată pentru demachiere, este bazată pe o formulă exclusivă ce combină untul de Shea, Squalane, Gingko Biloba şi Alge Laminaria Digitata.

 Beneficiile cremei:
-    îndepărtează delicat atât impurităţile solubile în apă, cât şi pe cele solubile în ulei, lăsând tenul curat şi fin;
-    reduce liniile fine şi ridurile şi îmbunătăţeşte fermitatea tenului.
Aplicare: Folosește crema demachiantă de două ori pe zi.

Recomandare pentru o demachiere corectă: VITA CURA® TRIPLE ACTION CLEANSING CREAM  - cremă de Demachiere cu Triplă acţiune de la Repêchage. Preț: 141 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod