5 TRATAMENTE de remodelare corporala CARE Iti PREGATESC corpul PENTRU PLAJA

Vara vine cu provocarile si ne determina sa apelam la solutii diverse pentru a atingeaspectul si kilogramele dorite.
Daca despre diete si sport se vorbeste peste tot, o alta tendinta care prinde contur si in Romania este cea oferita de clinicile de remodelare corporalacare folosesc aparate de ultima generatie, unele considerate revolutionare ce pot determina, dupa o serie de sedinterecomandate de medici si personal specializat, o scadere in centimetri vizibila si o corectare a aspectului corporal, vorbimaici despre celulita, vergeturi, piele lasata.

‘’Inca de la inceputul verii, femei de toate varstele vin la clinica in cautarea de solutii salvatoare care sa facaMINUNI cu trupul lor ce a suferit anumite modificari dupaiarna.
Majoritatea cere sa scape de celulita, de aspectul de portocala, sa dea centimetri din talie si coapse si, de ce nu,sa scape de depozitele de grasime asezate inestetic, declaraCioarga Stanca, Specialist remodelare corporala SKIN Med SPA
Pentru a ajunge la aspectul perfect pentru plaja, va dezvaluim5 tratamente de remodelare corporala care va ajuta sa fitipregatite pentru PLAJA, SOARE & VACANTA:
1.BODY SCULPTOR – este un aparat de remodelarecorporala care ajuta la slabirea rapida in centimetri.
Body Sculptor ataca celulita prin BIO Stimology, tehnica unica de activare celulara care stimuleaza decongestionarea celulelor de grasime, lasand o piele fina si centimetri mai putini. 
2.CRIOLIPOLIZA DE LA COOL TECH -  pentrudepozitele de grasime incapatanate o modalitate de a scapa de acestea este sedinta de criolipoliza. Astfel, prin inghetare, cu efect de liposuctie si fara durere dupa doar o sedinta potiextermina 30% din tesutul adipos din zona lucrata. Rezultateleoptime se vad dupa 6-8 saptamani, iar terapia se face maxim de 3 ori pe an.
Daca nu suportam tratamentele pe baza de gheata, atunciexista si varianta numarul 3- UNDELE DE SOC ACUSTICE– care supraincalzesc adipocitele la peste 60 de grade si care tescapa de celulita in 8 sedinte. 
4.VENUS LEGACY- este terapia anticelulita, reconturare, remodelare care foloseste radiofrecventa medicalaperformanta, de ultima generatie, care combina radiofrecventamulti-polara cu campurile electromagnetice pulsate, dar si cu vacuum.
Dupa 8 sedinte forteaza adipocitele sa-si micsorezevolumul si reface elasticitatea pielii.
5.BTL -6000 LYMPHASTIM – este o metoda non-dureroasa, relaxanta dar foarte eficenta pentru picioare fericite, cu efectede slabire, de detoxifiere a corpului si reducere a cantitatii de apa acumulate in organism.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod