5 momente prielnice detoxului corporal

“Stilul de viata dezordonat, poluarea, fumatul, alimentatia nesanatoasa, sunt printre factorii care duc la acumularea de toxine in organism. De aceea exista momente cand este necesar sa faci o cura de detoxifiere.”, spune Nicoleta Ion, Trainer Skin Care & SPA Division.

Aceasta dieta poate fi bazata pe cereale, sucuri, fructe, legume, suplimente nutritive sau chiar medicamente. Curele de detoxifiere se pot alege in functie de organismul fiecarei persoane. Nu exista cura de detoxifiere perfecta, care sa functioneze la fel pentru toata lumea.
De aceea, cand alegi o astfel de schema de detox, trebuie sa fii foarte bine informata, ca sa poti inlocui cu vitamine si suplimente, lipsurile din organism.
Cele mai populare cure de detoxifiere sunt acelea bazate pe sucuri. Se pot combina legume sau fructe si se elimina din alimentatie mesele solide. Acestea ajuta la eliminarea toxinelor din corp, iar beneficiile sunt numeroase atat in interior, cat si la nivelul pielii.

Care sunt momentele prielnice pentru o cura de detoxifiere? In primul rand atunci cand se schimba anotimpurile, mai ales primavara.
Dupa o iarna in care am consumat cantitati mici de legume si fructe, este perioada ideala pentru a introduce din abundenta in alimentatie salate si cruditatii de sezon.     Persoanele care vor sa slabeasca sau cele care au probleme cu digestia pot face aceste cure. De ce? Pentru ca,  prin detoxifiere se elimina nu doar toxinele din corp, dar si grasimea si apa in exces.

Ori de cate ori ne simtim obositi si fara energie, putem apela la o cura de detoxifiere. In felul acesta dam un refresh organismului care va fi plin de vitalitate.
Sunt situatii in care curele de detoxifiere au ajutat si la vindecarea unor afectiuni interne sau chiar la renuntarea la fumat.

Asa cum corpul nostru are nevoie din cand in cand de detoxifiere, la fel si mintea noastra are nevoie de relaxare pentru a iesi din stresul cotidian. “Pentru un mini spa de relaxare acasa, recomand o baie calda in care poti adauga Repechage Vita Cura® Triple Action Foaming Seaweed Bath, un spumant de baie pe baza de Alge Marine care ajuta la detoxifierea pielii si relaxeaza.
Dupa baie, se poate folosi Repachage Vita Cura® Triple Action Nutrí Oil pe tot corpul. Ofera o senzatie matasoasă la atingere, nu este un produs gras si se absoarbe rapid in piele. Este o adevarata desfatare pentru simturi gratie esentelor naturale de Vanilie şi Rooibos.”, adauga Nicoleta Ion.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod