3 produse de îngrijire obligatorii în rutina de frumusețe

Fiecare femeie are propriul său ritual de frumusețe. Fiecare dintre noi știe ce îi priește și ce nu. Ce produse o fac să radieze și ce produse o irită. Pentru că, așa sunt femeile.

“Tenul este zona cea mai expusă la dinamica factorilor externi, de aceea este foarte important să respecți cu regularitate câțiva pași mici care îți vor asigura o piele fără pată”, ne explica Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania.


Care sunt cele 3 produse de îngrijire obligatorii în rutina de frumusețe zilnică a unei femei?


1.    Demachiantul
Este esențial. Fără o demachiere adecvată și profundă, nu poți vorbi de o curățare adecvată. Prin urmare, primul produs cosmetic indispensabil pentru curățarea tenului este Laptele demachiant.

Sugestia noastră? Essential Lapte Demachiant Tonic 2 in 1 de la Naturys România.


2.    Crema hidratantă

După curățare, pielea are nevoie de hidratare. De protecție. Ce presupune o cremă hidratantă bună? Ei bine, ce ar trebui să conțină crema hidratantă perfectă? Ingrediente funcționale care să asigure refacerea filmului hidrolipidic și reușesc să împiedice procesul de evaporare a apei.


3.    Loțiune cu protecție UV

Avem nevoie de un produs care să asigure protecția pielii împotriva razelor UVA/UVB.

Indiferent de anotimp. O piele care nu a fost protejată de radiațiile solare se va rida mai repede, își va pierde din elasticitate și va fi mai deshidratată.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod