8 ţinute purtate de Meghan Markle care au încălcat eticheta regală

Stilul vestimenar al lui Meghan Markle este în general apreciat, dar după ce a devenit Ducesă de Sussex, unele persoane au considerat că ţinutele sale nu respectă regulile codului vestimentar regal.

Descoperă opt ţinute purtate de Meghan care au fost catalogate ca fiind nepotrivite pentru o membră a familiei regale:

Foto: Hepta

1 din 9

Rochia cu umerii goi

La scurt timp după nuntă, Meghan Markle şi Prinţul Harry au participat la un eveniment oficial important, numit Trooping the Colour. Dar rochia aleasă de Meghan pentru această ocazie a fost considerată nepotrivită. Ducesa de Sussex a purtat o rochie Carolina Herrera roz, cu umerii goi.
Myka Meier, expert în etichetă regală, a explicat pentru People de ce rochia aleasă de Meghan a fost nepotrivită. "Trooping the Colour este un eveniment considerat formal. În trecut, am putut vedea femei din familia regală purtând ţinute conservatoarea, precum cele pe care le-ai vedea la o nuntă regală, iar aici sunt incluse rochiile cu mâneci lungi", declară expertul. Oamenii au mai observat că de-a lungul timpului, Kate Middleton nu a purtat niciodată o rochie cu mâneci mai scurte de nivelul coatelor la astfel de evenimente.
MAI MULT DESPRE: moda, eticheta, Meghan Markle
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod