3 produse care îți vor face părul să strălucească

Zi de zi, părul tău este supus stresului cauzat de factorii de mediu: praf, soare, umezeală excesivă. În plus, ce mănânci, ce bei, starea ta de spirit, toate influențează aspectul părului tău. Pentru femeile care sunt mereu în mișcare, dar își doresc un păr perfect sănătos, a fost lansată o gamă de produse speciale, care combină tehnologia și ingredientele naturale pentru a obține cele mai bune rezultate.

System Professional a lansat cea mai modernă gamă de styling, trei linii de produse  ultra-personalizate, inspirate de conceptul cremelor  de make-up BB și CC:
•    BB Cream previne și menține;
•    CC Cream acoperă imperfecțiunile.

Infuzate cu ingrediente de ultimă generație, acestea oferă atât îngrijire și protecție părului în timpul stylingului, cât și fixare și susținere.Tehnologia CREATIVE CODE: Noile produse System Professional sunt rezultatul unui mix de tehnologii avansate și ingrediente de ultimă generație, pentru a crea soluția cu adevărat hibridă între îngrijire și styling, soluție ce completează beneficiile complexului și sistemului de îngrijire EnergyCodeTM.

Păr energizat, protejat și revitalizat cu tehnologia Creative Code

Toate produsele din gama de styling System Professional conțin Tehnologia Inovatoare CREATIVE CODETM – tehnologie bazată pe raportul ideal între:
•    Polimerii de styling ultra-flexibili;
•    Ingrediente de îngrijire dovedite.
Tehnologia CREATIVE CODETM   înseamnă:
•    PANTENOL și GLICERINA - oferă hidratare;
•    VITAMINA E - anti-oxidant ce apără părul de radicalii liberi, prevenind deteriorarea lui;
•    POLIMERI CATIONICI - vizează zonele cele mai afectate și ajută la restabilirea proprietăților suprafeței părului și la prevenirea deteriorării ulterioare;
•    POLIMERI DE NETEZIRE - estompează imperfecțiunile de pe suprafața părului și îi oferă o senzație de moale, strălucire de neegalat și manevrabilitate.

Produsele sunt disponibile în saloanele GETT’S.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod