Scoala Gheiselor cu Elena Cucicovschi

"Scoala gheiselor" este un proiect on line, format din cinci webinarii care are menire sa te transforme total. Este cel mai apreciat program dintre toate proiectele din cadrul evenimentelor "Arta de a fi femeie". Metoda care te ajuta sa iti arati afectiunea fata de sot, iubit sau oricare barbat. Stiati ca la o femeie, intensitatea contractiilor a musculaturii intime este egala cu zece unitați, dar la gheișa japoneza – 180 unitati? Nu e de mirare de ce barbatii sunt innebuniti dupa femeile care stiu sa se foloseasca de puterea muschilor iubirii, pentru ca o astfel de femeie stie sa ofere placere nemarginita.

La "Scoala gheiselor",  vei invata tot ce faceau femeile pe vremuri. O alta realitate a puterii feminine decat femeia simpla- invatam sa traim un stil de viata aparte, misterios si magic. Aceasta metodologie iti amplifica foarte mult energia sexuala, in general energia si pofta de viata.

Simti ca ai grija de tine si de sanatatea ta intr-un mod special, ceea ce-ti dezvolta stima de sine. Vrei sa fii frumoasa, vrei sa ai mai multa grija de tine, incepi sa te iubesti pentru ca te concentrezi asupra centrului tau energetic in fiecare zi. Esti constienta ca poate, dintre o mie de femeie, tu una singura folosesti metodele gheiselor. In orient se spunea ca muschii intimi sunt a doua inima a femeii.

"Scoala gheiselor" incepe cu un workshop introductiv unde vei afla ce inseamna muschii iubirii, cum functioneaza, ce importanta au pentru sanatatea si frumusetea femeii, fiziologia femeii, fiziologia barbatului, cum oferi placere nemarginita partenerului, inveti gimnastica in sine, o practici si la final insuseti cateva tehnici si pozitii. Dupa workshopul introductiv urmeaza patru webinarii. De ce webinarii? Pentru ca se lucreaza cu anumite dispozitive comandate de la Moscova.

Este vorba despre Academia de Feminitate, unde cu doctori in stiinta energiilor feminine te invata sa fii femeie. Mai exact “ouale de nefrit” si simulatorul pentru muschii intimi in forma de para. Fiecare lucreaza acasa, in fata oglinzii pentru confortul personal. Elena Cucicovschi te va ghida, iti va raspunde la intrebarile care au aparut pe moment in urma practicilor. Ouale de nefrit - de obicei, pentru a stapani capacitatea de a lucra cu muschii intimi se folosesc trei oua, marimi diferite: mare, mediu,mic; oul mare se foloseste la antrenamente pentru a mentine oul cu muschii, a contracta, a ejecta; oul mediu este  foarte potrivit pentru a-l muta in interior si a sustine greutati cu ajutorul muschilor vaginali; oul mic se foloseste pentru instruirea femeilor care au ajuns la performanta maxima. Astea deja sunt asa - numitele "trucuri intime". La webinare veti afla o multime de tehnici, exercitii, secrete de a lucra cu oule de nefrit, pentru dezvoltarea musculaturii intime.

Cu ajutorul acestor tehnici, mentinem sanatatea noastra intima ca la 17 ani.

Webinariile Elena Cucicovschi: Webinar 1- Flexibilitatea si elasticitatea muschilor intimi: cum lucram pentru flexibilitatea si elasticitatea muschilor; cum alegem oul si importanta lui; exercitii si tehnici cu oul mare; cum folosim exercitiile pentru flexibilitate, elasticitate in sex; la desert, cateva practici energetice din viata gheiselor; Webinar 2 - Intarirea muschilor si organelor pelvine - cum si de ce sa lucram la intarirea muschilor; exercitiul renumit "sarutul vaginului"; exercitii prin care mentinem greutati cu muschii intimi; analiza problemelor feminine legate de muschii slabi; exercitii pentru consolidarea relatiei sexuale cu partenerul; Webinar 3- Sensibilitatea si orgasmicitatea muschilor intimi: cum si de ce sa lucram la sensibilitatea muschilor; exercitii cu bilele vaginale in forma de para; analiza problemelor feminine legate de sensibilitate; cum utilizam exercitiile in sex; Webinar 4 - Puterea muschilor intimi; cum si de ce sa lucram la puterea musculara; exercitii; analiza problemelor feminine la capitolul " muschii slabi"; cum utilizam aceste exercitii in relatia intima; Webinar 5 - Pregatiri pentru nastere, restabilirea dupa nastere, zonele erogene, pozitii in sex; cum pregatim muschii pentru nastere;
cum ne restabilim dupa nastere; pozitii si tehnici pentru sex; secretele orgasmului al ambilor parteneri;
masajul vaginal; punctul G.

Pretul webinariilor: 490 lei. Mai multe detalii la subiect gasesti aici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod