Back to Sexy - Lenjerie intima pentru o toamna incitanta

Sezonul de toamna inseamna un nou inceput, fie ca este vorba despre scoala sau birou, dupa vacanta. Fiecare debut de sezon vine cu nevoia de a actualiza garderoba, iar SevenSins.ro propune ca in aceasta toamna sa incepem cu piesele de lenjerie intima. Cel mai mare magazin online de lenjerie intima din Romania, propune piese feminine, din texturi fine precum satinul, dantela sau catifeaua.

Eterna arma secreta a femeilor cu o atitudine puternica, lenjeria intima este seducatoare, confortabila si foarte sexy.
Fie ca vorbim despre seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile si incitante, corsete indraznete, halate delicate si misterioase sau costume tematice nonconformiste, piesele de lenjerie intima speciale ridica tonusul si le fac pe femei sa se simta mai atragatoare. Starea de bine pe care o imprima piesele purtate creeaza buna dispozitie, incredere in sine si le fac pe doamne si domnisoare sa depaseasca mai usor melancolia  intoarcerii din vacanta.

Chiar daca au depasit anii de liceu sau facultate, femeile pastreaza nostalgia primelor zile de scoala, a reintalnirii cu colegii, a tinutelor si clipelor memorabile pe care le marcheaza.
Intoarcerea la scoala este acum inlocuita cu intoarcerea la birou, iar tinutele cu aer scolaresc sunt reinterpretate cu stil de catre femeile increzatoare. Vedetele sezonului, sutienele tip bralette pot fi purtate sub camasi albe, cu aer scolaresc, iar dresurile cu portjartier pot lua locul jambierelor, ca o demonstratie de personalitate si stil in tinutele de birou.

Sutienele tip corset, cu efect push up sau balconette imbraca perfect sanul, ofera volum si senzualitate si sunt o piesa care ofera un plus de incredere indiferent ca vorbim despre un context in care raman ascunse de hainele de zi, sau se dezvaluie in intimitate.
Negru, gri, bleumarin sau burgundy sunt culorile cheie in aceasta toamna, atat in colectiile de lenjerie intima, cat si pentru piesele de lenjerie sexy.

Pentru doamnele si domnisoarele aventuroase care vor sa se foloseasca de nostalgia zilelor de scoala in intimitate, alaturi de partener, pot gasi o varietate de costume tematice de scolarita sau profesoara, care vor aprinde pasiunea si vor trezi amintiri incitante. Piesele sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str.
Orzari, nr. 3.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod