Virgil Ianțu pleacă la New York după Paște!

Virgil Ianțu, proaspăt reîntors pe micul ecran cu un super game show care va începe din 17 aprilie la TVR 2, a mărturisit ce înseamnă Sărbătorile Pascale și cum petrece el si familia sa, de Paște, anul acesta.

"Așa cum religia, cred eu, este un lucru intim (cel puțin pentru mine), așa și sărbătorile cred că trebuie celebrate într-un cadru intim, adică în familie. Ce se întâmplă după... cu petrecerile de după, asta e una, dar seara de Înviere și cea de-a doua zi sunt momentele în care ar trebui să stăm alături de copii, să-i învățăm ce înseamnă tradiția, și să ne bucurăm unii de ceilalți, în liniște", declară prezentatorul emisiunii Câștigă România.

"După sărbători, după ce am stat în liniște, mie îmi place foarte mult să călătoresc, și-am prins o pauză în care i-am facut o surpriză fetiței noastre, Jasmina. Ea își dorea foarte mult să ajungă într-un oraș unde eu mă simt de fiecare dată foarte bine. Am avut norocul să pot ajunge acolo de mai multe ori. Așadar, vom pleca cu ea la New York, unde o să mergem la niște spectacole foarte faine, musicaluri, poate și niște spectacole de teatru... eu chiar am prins unul cu Al Pacino data trecută", mai spune Virgil Ianțu.

Dupa ce se intoarce din America, Virgil Iantu va relua filmările la proaspătul game show de pe TVR2 - Câștigă România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod