Un nou sezon “Ochii din umbra” incepe duminica, la Kanal D!

Din 22 ianuarie, de la 22:00, Ernest revine in fata telespectatorilor Kanal D cu un nou sezon “Ochii din umbra”. Povesti de viata cu si mai multa actiune, ai caror protagonisti sunt oameni obisnuiti si in care ne-am putea regasi fiecare dintre noi, isi vor face loc in inimile telespectatorilor care vor putea afla ce se intampla atunci cand secretele, minciuna si tradarea distrug vietile unor familii.
“Noul sezon al emisiunii <Ochii din umbra> aduce in atentia telespectatorilor cazuri uluitoare de viata, povesti impresionante, destainuiri ale unor oameni obisnuiti care trec prin iubiri neobisnuite, situatii dramatice cu care unii dintre noi s-au confruntat, ingredientele de baza ale acestora fiind minciuna, secretele, infidelitatea, avaritia, nepasarea. Vom intalni intamplari dure din viata reala, momente de cumpana prin care am putea trece fiecare dintre noi si din care, cu siguranta, avem ceva de invatat”, declara Ernest.

 Ajuns la al paisprezecelea sezon “Ochii din umbra”, Ernest, ajutat de un detectiv particular, va continua sa dezvaluie telespectatorilor, in cele mai mici detalii, secretele bine ascunse ale celor implicati.

Nu ratati, din 22 ianuarie, noul sezon “Ochii din umbra”, prezentat de Ernest, in fiecare duminica, de la ora 22:00, la Kanal D.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod