Trupa Vunk si Irina Rimes spun “Stai langa mine”!

“Stai langa mine”, cel de-al patrulea single lansat de pe noul album Vunk, “Extrovertit” dupa “Camera ei”, “Hai, mersi” si “Imbracati sau goi” (feat Alina Eremia),  este prima colaborare a trupei cu Irina Rimes. Intelege. Iarta. Ramai. Unele dintre cele mai puternice cuvinte pe care le putem spune atunci cand credem cu toata puterea ca meritam sa primim sau sa dam inca o sansa in iubire. “Stai langa mine” vorbeste despre curajul de a ne spune cu voce tare, fara teama, dorintele.

Credem foarte tare in puterea cuvintelor.

Un singur cuvant poate schimba o lume intreaga. Stai langa mine pentru ca orice iubire merita o noua sansa. Acesta este mesajul piesei pe care am ales sa-l spunem printr-un videoclip cu un puternic impact vizual, in care predomina doua culori: galben si rosu. O poveste simpla, cu doua personaje care se cauta prin gesturi si priviri. Mi-am dorit sa regizez eu clipul pentru piesa asta, sa creez starea pe care am vrut sa o transmitem vizual. Este o abordare usor atipica a unui clip romanesc, din punct de vedere al incadraturilor si unghiurilor de filmare, ”a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

"Este o piesa pe care am scris-o împreună cu Andy Banica si care ne-a placut foarte mult.
Am vrut sa o lansam, iar cand a aparut ocazia unei colaborari cu Vunk, am stiut exact ca “Stai langa mine” este piesa. Si lui Cornel i-a placut de la prima ascultare si acum ne bucuram sa va prezentam rezultatul final
”, a spus Irina Rimes.

“Stai langa mine” este cel de-al doilea videoclip al trupei Vunk, dupa “Sari” ale carui scenariu si regie sunt semnate de Cornel ILIE.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod