SOLD OUT primele 2 categorii la show-ul celui mai de succes solist tribute Queen

JOSEPH LEE JACKSON, recunoscut ca cel mai de succes solist tribute Queen, va canta in data de 9 noiembrie, ora 22.30, la Hard Rock Café, in cadrul concertului Freddie Mercury Tribute. Organizatorii anunta sold out la Categoria VIP - 150 de lei (intalnire cu artistul, poza, loc la masa in fata scenei) si pentru Categoria 1 - 90 de lei (loc la masa in fata scenei).

Pe 9 noiembrie vor fi readuse in fata publicului hit-urile Queen, printre care: “Bohemian Rhapsody”, “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, “A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free”, “Radio Ga Ga” de catre omul despre care Mama lui Freddie Mercury, Jer Bulsara, a spus: ”Freddie era original, el si Queen au fost cei mai buni, dar in acest nou secol, Joseph este cel mai bun.” Ea a rostit aceste cuvinte dupa ce Joseph Lee Jackson a performat in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria lui Mercury, din Marea Britanie, ca urmare a invitatiei primite din partea familiei regretatului artist. 

 
JOSEPH LEE JACKSON aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rock-ului.


La Concertul sau de la Bucuresti din 9 noiembrie, la Hard Rock Café, ora 22.30, mai este la vanzare un numar limitat de bilete la Categoria 2 - 60 de lei (loc la masa) & Categoria 3 - 40 de lei (loc in picioare).


Biletele se pot achizitiona Online prin iabilet.ro si la Hard Rock Café.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod