SHIFT feat. Connect-R lanseaza hit-ul verii, "Piele Alba, Piele Neagra"

Vara nu a venit cu adevarat inca pentru ca nu a fost acompaniata de un hit...
Dar, pe 12 iulie, ca sa folosim o expresie favorita a prezentatorilor meteo: "Vara si-a intrat in gratii" cu noua colaborare dintre SHIFT si Connect-R - "Piele Alba, Piele Neagra", piesa care va face sa explodeze termometrele si sa cutremure plajele si cluburile.  

Noul single a fost filmat in studiourile Kentauros si este regizat de Criss Blaziny. Colaborarea dintre artisti a fost ceva firesc cei doi unindu-si fortele in alte trei randuri, mai exact pentru piesele: "Dama de pica" (2016), "Baga mare" (2015) si "Norocos" (2015).

Ce spun cei doi artisti despre noua colaborare? Abia asteptau sa faca un nou hit!

"Connect-R e ca si fratele meu si lucram mega lejer impreuna.
Piesa am scris-o cam pe la inceputul anului, dar am asteptat momentul perfect ca sa o lansam. Suntem foarte entuziasmati de rezultat si sigur o sa sparga!", spune SHIFT.

"Cand mi-a spus Shift ca vrea sa mai facem o piesa impreuna, n-am ezitat nici macar o secunda. Nici nu am vrut sa ascult, am zis direct <DA!> pentru ca stiam ca o sa fie ceva bomba. Nu m-am inselat. La cum suna <Piele Alba, Piele Neagra> si la cum arata si clipul, mai mult ca sa sigur o sa fie hit-ul acestei veri!", a adaugat Connect-R.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod