„Secretul Fericirii” se vede sâmbătă, 1 septembrie, la ARCUB

Filmul regizat de Vlad Zamfirescu „Secretul Fericirii” poate fi vizionat sâmbătă, 1 septembrie 2018, la Sala ARCUB din București, de la ora 20:30. Proiecția face parte din programul Retrospectiva ANONIMUL 15, Festivalul Internațional de Film Independent care a avut loc în perioada 6-12 august, în Delta Dunării – Sfântul Gheorghe.

ANONIMUL 15 prezintă o parte din filmele proiectate în cadrul Festivalului în perioada 31 august- 2 septembrie la Cinema Muzeul Țăranului și la Sala ARCUB. Programul complet este disponibil pe site-ul ANONIMUL: http://www.festival-anonimul.ro, iar biletele sunt disponibile online pe www.eventbook.ro, la prețul de 10 RON, respectiv 15 RON. Biletele vor putea fi achiziționate de asemenea de la săli, cu o oră înainte de începerea fiecărei proiecții din cadrul Retrospectivei.


„Secretul fericirii”, selecționat în Competiția de Lungmetraj a Festivalului ANONIMUL IFF 2018, prezintă o seară între prieteni, în care Tom (Vlad Zamfirescu) îşi împinge soţia  (Irina Velcescu) şi amicul (Theo Marton) în situaţii mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete bine păzite.

Astfel, cei doi prieteni descoperă că fericirea cuiva este posibilă doar dacă altcineva este nefericit. Pentru că resursele de fericire sunt limitate.

Mai multe detalii despre filmul „Secretul Fericirii” se găsesc și pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/filmul.secretulfericirii/
„Secretul fericirii” este o producție Movie Production Entertainment, iar producător este Cristina Dobrițoiu.


Filmul a fost prezentat în premieră mondială la TIFF 2018 (Selecție oficială, secțiunea Zilele filmului românesc, clasat pe locul 2 în preferințele publicului, după „Un pas în urma serafimilor”, regizat de Daniel Sandu, 2017) și a fost declarat câștigător la mai multe festivaluri internaționale de film, după cum urmează: Los Angeles Film Awards, SUA, 2018 (Best Duo: Vlad Zamfirescu & Theo Marton; Honorable Mention: Narrative Feature), Virgin Spring Cinefest, India, 2018 (Silver Award: Best Debut: Vlad Zamfirescu), Burgas International Film Festival, Bulgaria, 2018 (Selectat în competiția oficială, cu proiecție specială pe 23.07.2018), Calcutta International Cult Film Festival, India, 2018 (Outstanding Achievement Award – Debut Filmmaker).

„Secretul Fericirii” a fost selectat și în Competiția de Lungmetraj a Festivalului ANONIMUL IFF 2018.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod