Săptămâna MĂLĂELE - un maraton teatral de excepţie!

În intervalul 31 iulie – 6 august va avea loc Săptămâna MĂLĂELE - un maraton teatral de excepţie!
După succesul răsunător al spectacolelor programate în preajma zilei sale de naştere, Horaţiu Mălăele anunţă o surpriză de proporţii pentru vara acestui an: în 2017 foarte îndrăgitul actor şi regizor îşi va sărbători ziua de naştere cu ceea ce am putea numi o petrecere gigantică! Vor fi nu una, două ori trei reprezentaţii aniversare, ci şapte apariţii consecutive, în spectacole de mare succes, pe scena Naţionalului bucureştean!  

 
Programul Săptămânii MĂLĂELE este următorul:

31 IULIE – REVIZORUL – comedie spumoasă de situaţie, generată de apariţia într-un oraş de provincie a unui călător venit  din “capitală”, care este luat drept un revizor aşteptat în inspecţie.


În distribuţie: Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Vladimir  Găitan, Gheorghe Dănilă, Şerban Georgevici, Eugen Racoţi, Niculae Urs, Florin Dobrovici, Dragoş Huluba, Bogdan Ghiţulescu, Ana Maria Lazăr.

1 ŞI 2 AUGUST – DINEU CU PROŞTI – un festin comic de mare calibru, în care prostia inocentă şi umorul burlesc sunt ingredientele cheie. În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu / Aylin Cadîr, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică / Teodora Mareş, Dorin Andone / Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu.
Regia: Ion Caramitru.

3 AUGUST – CARAMITRU MĂLĂELE – CÂTE’N LUNĂ ŞI ÎN STELE -  Un seducător duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri şi amintiri, completat de participarea extraordinară a violoncelistului Adrian Naidin.  

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru.

4 AUGUST – CAFENEAUA - un regal actoricesc în trei tablouri în care se împletesc râsul, lacrimile şi ironia existenţei umane. În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru, Emilia Popescu.

5 AUGUST – VALEA CU PARFUM DE FLORI ŞI ZUMZET DE ALBINE -  o comedie savuroasă despre rolul femeii şi al bărbatului, o ocazie rară de a îi vedea pe scenă împreună pe Horaţiu  Mălăele şi pe fiul său Bogdan.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Meda Victor, Bogdan Mălăele.
Regia: Horaţiu Mălăele.

6 AUGUST – PODU’ – un spectacol emblematic în care un intelectual neînţeles, un îndrăgostit, şi o artistă trec prin situaţii de un absurd şi un umor copleşitor, stând la coadă în faţa morţii.

În distribuţie: Horaţiu Mălăele, Meda Victor, George Ivaşcu.  Regia: Horaţiu Mălăele.

Toate spectacolele din Săptămâna Mălăele au loc la Sala Mare a Teatrului Naţional Ion Luca Caragiale, începând cu ora 20.00. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional, şi online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod