Ruby a apelat la chirurgul estetician pentru a-si remodela buzele

Cântăreaţa s-a decis să incerce o schimbare a aspectului ei fizic, aşa că a apelat la serviciile unui medic estetician. Doctorul Gad Renert a ajutat-o pe artista şi i-a reparat buzele. “Ruby a filmat noul ei videoclip la 4-5 zile după tratament aşa că recuperarea nu este foarte lungă. Topirea acidului hialuronic se face prin injectarea unei substanţe numită hialuronidaza care distruge acidul hialuronic în câteva ore după injectare. Rezultatele remodelării la care a fost supusă Ruby se menţin minim 10 ani”, spune medicul Gad Renert.

Ruby a luat decizia să renunţe la volumul buzelor şi să se lase pe mâna chiruegului estetician la sfatul…bunicii.

"Mamaie a fost cea care a insistat să fac ceva pentru că îi spun vecinele. Iubitul meu mi-a spus şi el. Atunci am apelat la domnul doctor care mi-a «topit» acidul hialuronic şi m-a lăsat aşa câteva zile spunându-mi că o să-mi facă ceva frumos. Ulterior, m-am uitat în oglindă şi mi-au plăcut buzele mele aşa cum arătau ele, naturale. Mi-am pus şi nişte faţete care acum parcă se aşează altfel", spune vedeta.

În urmă cu trei săptămâni cântăreaţa a mai apelat la o intervenţie: şi-a injectat grăsime proprie la nivelul cearcănelor.

Procedura este una simplă, fără efecte negative. “Transferul de grăsime constă în extragerea unei cantităţi mici de grăsime din fesă cu o seringă mică sub anestezie locală şi reinjectarea ei în regiunea cearcănelor şi a pomeţilor dintr-un singur punct folosind o canulă specială care nu traumatizeaza ţesuturile. Se face cu puţină anestezie locală şi durează aproximativ o jumătate de ora”, spune medicul Gad Renert.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod