"ROventura", o noua emisiune in grila Kanal D din 15 septembrie

#Productia, prezentata de George Mihai si Andra Visan, va fi difuzata in fiecare sambata, de la ora 13:00.

Din 15 septembrie, in fiecare sambata, de la ora 13:00, Kanal D te invita la o calatorie in Romania, prin intermediul emisiunii "ROventura", care va debuta la Kanal D saptamana viitoare. Filmari spectaculoase, locuri fascinante, dar si cele mai frumoase povesti de calatorie, toate acestea vor fi integrate in cel mai fresh proiect TV  din Romania, "ROventura", o emisiune care combina armonios partea de reality show cu cea de reportaj de calatorie.

"ROventura" prezintă locuri pitorești, obiective turistice și activități de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George Mihai si Andra Visan. George este deja un cunoscut pasionat de călătorie în țară, tradiții românești și descoperiri culinare. Andra e născută și crescută în București. Împătimită călătoare peste hotare,  n-a avut timpul sau dorința, până acum, de a-și cunoaște țara. Povestea celor doi s-a născut simplu. George, băiatul crescut la țară și umblat prin toată România, o va ajuta pe Andra, fata de oraș, să descopere frumusețile țării.

"De fiecare dată când afli un loc sau cunoști un om, se naște o poveste. Iar poveștile mi s-au așternut în cale cu generozitate, în ultimii ani. Aveam nevoie de Andra pentru a putea duce, în continuare, zestrea asta fabuloasă a României către ochii și urechile românilor. ROventura este un mod de viață dar și o responsabilitate. Dacă Andra ajunge să-și iubească țara, după tot ce trăiește, alături de mine, cred că mă pot numi un culegător de povești, cu simțul datoriei împlinite. Dacă reușesc sau nu, rămâne să aflați în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00, la Kanal D", a spus George Mihai.

"ROventura este prima mare provocare a carierei mele. Născută din dorința de a-mi descoperi țara, așa cum nu am mai făcut-o până acum, emisiunea aceasta este, de fapt, reprezentarea fidelă a călătoriei mele cu George. Pentru mine, fiecare zi e o revelație și îmi oferă câte o experiență pe care sunt sigură că veți dori să o trăiți și voi. Vă facem poftă de umblat, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00, la Kanal D", a adaugat Andra Visan.

Aventurile prin care trec cei doi nasc deopotrivă admirația și amuzamentul. Situațiile născute din nimic și experiențele trăite de ei, în fiecare săptămână, vă sunt prezentate, în fiecare amiază de sâmbătă, în cadrul emisiunii.

Dacă pentru Andra poate fi o aventură să mulgă oile, la o stână, pe munte,  să facă o plimbare cu căruța ori să guste o mâncare tradițională, George își ia porția de adrenalină dintr-o cursă de drift sau dintr-o tură cu tiroliana, într-un parc de aventură.

Dincolo de ineditul situațiilor cu care se întâlnesc, în călătoria lor, Andra și George vă ajută să vă identificați cu ei și își doresc să reușească să vă trezească bucuria de a fi călători în propria țară. Prin ochii lor, veți afla frumuseți nebănuite și povești neștiute.    

Asemănările, dar mai ales contrastele dintre cei doi prieteni care au pornit să cunoască România, împreună, în anul Centenarului, vor face deliciul telespectatorilor pentru ca este o adevarta aventura sa calatoresti in Romania.

Nu ratati din 15 septembrie, de la ora 13:00, emisiunea „ROventura", prezentata de George Mihai si Andra Visan, numai la Kanal D!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod