Raluca Bădulescu și-a reîntinerit urechile. Medicul Iancu Morad i-a refăcut lobul afectat de cerceii grei!

Raluca Bădulescu s-a confruntat cu o problemă estetică neplăcută cauzată de faptul că a purtat ani la rând cercei grei. Din acest motiv lobul urechilor a fost sever afectat și s-a rupt, iar medicul estetician Iancu Morad i-a reconstruit zona afectată printr-o intervenție chirurgicală minoră.

Vedeta a vizitat zilele trecute clinica medicului Morad din București pentru o nouă intervenție minim invazivă ce a avut ca scop, de această dată, reîntinerirea lobului urechii. Această zonă este foarte des afectată de înaintarea în vârstă și de purtatul cerceilor grei, chiar și cu clipsuri.

O viață am purtat cercei mari, grei, și, la un moment dat, lobul urechii s-a sfâșiat.
Domnul doctor Iancu Morad le-a cusut cu mare măiestrie și le-am redat aspectul estetic. Pentru că am continuat să port cercei cu clipsuri, odată cu înaintarea în vârstă, lobul urechii s-a subțiat și s-a alungit.  Am revenit la clinica domnului doctor Iancu Morad, iar dumnealui a reumplut lobul urechilor cu acid hialuronic. Acum arată complet natural și funcțional. Nu m-a durut absolut nimic, iar eu sunt, de fel, un om care nu suportă durerea. Anul acesta fac 46 de ani. De când sunt pacienta doctorului Morad sunt cea mai fericită pentru domnul doctor îmi asigură tinerețe fără bătrânețe fără durere.
Dr. Iancu Morad este Regele absolut al frumuseții, al tinereții și al bucuriei sufletului meu”
, declară Raluca Bădulescu.

“Odată cu înaintarea în vârstă, chiar și dacă nu purtăm cercei grei, lobul urechii îmbătrânește la fel ca și celelalte părți ale corpului. Se subțiază, se alungește, își pierde din fermitate, iar, atunci când și purtăm cercei mai grei, aspectul inestetic este din ce în ce mai evident. Din fericire, știința avansează și există acum soluții pentru aproape orice problemă estetică.
Și vorbim de soluții ce nu presupun operații invazive. Acidul hialuronic introdus în lobul urechii reumple zona și ajută la un aspect natural, întinerit. Este o procedură asemănătoare remodelării altor zone, precum pomeții sau cearcănele. Procedura nu doare, mai ales că aplicăm înainte un spray anestezic, iar rezultatul durează în timp”
, explică medicul estetician Iancu Morad de la Luxury Aesthetics.

Medicul Iancu Morad este supranumit esteticianul vedetelor  întrucât la procedurile lui apelează persoane publice cunoscute precum Tania Budi, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Cream, Carmen Negoiță, Ellie White sau Vica Blochina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod