Prima TV lansează grila de toamnă

Toamna aduce în grila Prima TV un serial nou italian - Pasiune toscană și sezoane noi ale programelor consacrate ale postului: Schimb de mame, Mama mea gătește mai bine, Trăsniţii, Cronica Cârcotaşilor și Super Cireașa de pe tort. Toate acestea revin pe micile ecrane începând cu 4 septembrie.
În această toamnă, Prima TV spune povestea impresionantă a unei iubiri imposibile printr-un nou serial Pasiune toscană. În curând, telespectatorii vor vedea la Prima TV un tărâm al vinului, iubirii dar și al sângelui vărsat în numele unui război nesfârșit. Secretele în această saga sunt ascunse sub o aparență perfectă în care peisajele frumoase contrastează cu drame și suspans. Acestea sunt subiectele care înconjoară evenimentele din Pasiune toscană, o poveste care se desfășoară în podgoriile din Toscana și care te așteaptă în această toamnă la Prima TV.

Prima TV își lansează grila de toamnă cu cel de-al cincilea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, show-ul care pune pe jar echipele venite să se lupte contracronometru pentru a găti cel mai bun preparat.
Difuzată din 4 septembrie, de luni până duminică, de la ora 19.30, emisiunea prezintă echipe formate din mamă și fiică/fiu care vor arăta un mare apetit pentru a câștiga. Horia Vîrlan, juratul emisiunii, ne spune: “Vrem să facem emisiunea puțin mai colorată cu imagini din culise astfel încât telespectatorii vor avea ocazia să vadă ce facem în timpul pauzelor: citim, mâncăm sau pur și simplu jucăm table. Cu siguranță vom avea mâncare ba mai bună, ba mai rea, ba mai gustoasă și echipe care se plâng că nu e timp suficient sau echipe care termină mai repede. Vom avea din toate dar cu siguranță vom avea mâncare gătită ca la mama acasă. Pe parcursul noului sezon vom vedea care mamă gătește mai bine”.


Pentru Cârcotași tăcerea e tot mai grea și nu mai au răbdare. Ioana, Șerban și Dezbrăcatu’ de abia așteaptă să se „dezlănțuie” de miercuri, 13 septembrie, la Prima TV. Cronica Cârcotașilor va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Săptămânal, Super Cireașa de pe tort își va desemna o echipă câștigătoare iar Horia Vîrlan așteaptă să intre în casele românilor cu vedete de marcă și un show vesel care să destindă la sfârșit de săptămână. Patru vedete, grupate în două echipe, sunt, pe rând, amfitrioni, respectiv musafiri la cină, pentru a afla cine merită titlul de gazdă perfectă. Meniul va fi subordonat unei teme date de maestrul Horia Vîrlan și este alcătuit din aperitiv, fel principal și desert.
Noul sezon revine pe 16 septembrie, urmând ca în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, telespectatorii să fie delectați cu un show culinar pe cinste!

Duminică, 17 septembrie, debutează noul sezon Schimb de mame, care va fi difuzat de la ora 20.30. În fiecare duminică, româncele vor face schimb de familii și vor lupta, la Prima TV, pentru titlul de „cea mai bună mamă”. Mai mult, fiecare dintre protagonistele noului sezon are posibilitatea de a câștiga titlul de “Prima Mamă” care va fi stabilit prin votul telespectatorilor la sms 1444.

Din 18 septembrie te așteaptă gașca trăsnită la Prima TV. De luni până miercuri, de la ora 22.30 vin noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, Trăsniții.
Astfel, Pupăză, Ema, Gogoașe, Teo, Chiorete și Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite”. Tot din 18 septembrie, Pupăză își așteaptă noua asistentă care va fi aleasă printr-un casting deschis .

Din 30 septembrie revine în grila Prima TV, emisiunea Dosarele DNA, prezentată de Marius Saizu care spune povestea cazurilor sigilate de corupție și a fraudelor de miliarde de Euro care se află pe masa DNA.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod