Peste 200 de oameni au construit în 4 zile set-up-ul competițional Ninja Warrior România!

O echipă de profesioniști formată din peste 200 de oameni a construit set-up-ul competițional pentru show-ul Ninja Warrior România. Cele 4 trasee, 43 de obstacole, Muntele Midoriyama, înalt cat un bloc de opt etaje, și platformele de start au fost aduse din Belgia, iar pentru ridicarea lor constructorii au avut nevoie de patru zile. Pentru platoul de filmare s-au folosit peste 1200 de lumini si peste 100 metri pătrați de ecrane LED.
”Întregul ”studio” Ninja Warrior România e extraordinar. Se întinde pe o suprafață totală de peste 15.000 de metri pătrați, doar zona competițională are 7.000 de metri pătrați, iar pentru construcția obstacolelor s-au folosit 150 de tone de fier și oțel și 440 metri cubi de apă în piscine. E o desfășurare de forțe incredibilă!”, a spus Costi Mocanu despre construcția gigant a studioului celui mai puternic show din lume. 
Daniel Nițoiu este impresionat de întreaga construcție Ninja Warrior România: ”Pur și simplu rămâi uimit când vezi întregul set-up, cu toate luminile aprinse, cu muzică, atmosferă și așa mai departe.
Pentru că e un set-up construit în exterior, muntele Midoriyama se zărește de la câțiva kilometri depărtare și trecătorii fac coadă la intrarea în perimetrul competițional, pentru că nu știu ce se întâmplă aici.”.
Cea mai dificilă cursă de obstacole din lume este formată din mai multe trasee care duc spre obiectivul final: cucerirea muntelui Midoriyama. Pentru 250 de oameni obișnuiți, cu meserii obișnuite, eroi de zi cu zi, așteptarea a luat sfârșit! Ei vor lupta în această toamnă pentru a-și adjudeca premiul în valoare de 100.000 de euro și titlul de Ninja Warrior România. 

Ninja Warrior România – Sfidează limitele, în curând, la PRO TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod