Nepoata lui Bono, solistul trupei U2, urcă vineri pe scena Românii au talent!

Mâine, de la 20:30, a zecea ediție Românii au talent le va aduce telespectatorilor foarte multe surprize, suspans, tensiune, emoție, energie și decizii extrem de dificile. Ultimii concurenți din sezonul #7epic vor urca pe scenă pentru a demonstra că pot fi următorul erou național și că merită să meargă în etapa următoare, iar jurații vor hotărî la final cine sunt cei pe care îi vom vedea în semifinalele LIVE.
Vinerea aceasta, vom vedea trei concurenți care preferă să-și arate talentul, nu să-l descrie în cuvinte. Hotărâți și foarte siguri pe ei, vor prezenta un moment destul de greu de înțeles, care va intriga întreaga sală, dar și jurații. "E o propunere altfel. Vrem să vedem absolut orice e posibil să vedem pe o scenă", le va spune Andi, iar Florin va continua pus pe gânduri: "Voi nu aveți nevoie de cantitate, voi aveți nevoie de oameni care să înțeleagă ceea ce faceți". Despre ce număr este vorba și cum vor părăsi concurenții scena, vom vedea mâine, de la 20:30.

Provine dintr-o familie moldo-irlandeză, este rudă cu Bono, solistul trupei U2, iar vinerea aceasta va urca pe scena Românii au talent pentru a demonstra că știe foarte bine ce vrea de la viață. Chiar dacă bunicul ei i-a sugerat să-l contacteze pe celebrul artist pentru a o ajuta în carieră, concurenta și-a dorit întotdeauna să realizeze totul cu propriile forțe, fiind apreciată și aplaudată de Andi, Mihaela, Andra și Florin. , îi va spune Andi zâmbind."Eu o să mă uit în continuare cu aceeași admirație la tine dacă în etapa următoare o să vii cu Bono"

Tot mâine,vedem și jurizarea finală. Jurații, împreună cu Pavel și Smiley, se vor întâlni și-i vor alege pe cei mai buni 50 de concurenți, pe care îi vor trimite în semifinalele LIVE. Se vor distra, vor urmări cu atenție fiecare moment și vor decide. Chiar dacă este o hotărâre extrem de grea, vor fi nevoiți să aleagă semifinaliștii sezonului #7epic Românii au talent, concurenții care au prezentat la audiții cele mai spectaculoase numere din show, pe care le vom revedea începând de săptămâna viitoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod