Natalia Gordienko se iubeste cu un celebru artist rus

Dupa ce a fost pe coperta celor mai vandute reviste din Romania si Rusia si a lansat cateva piese realizate de Fly Records, studioul baietilor de la Fly Project, cu care a cucerit Rusia, Ucraina si multe alte tari din Europa, Natalia Gordienko vorbeste pentru prima data deschis despre dragoste:
"E cel mai frumos sentiment de pe Pamant, iar atunci cand dragostea e pozitiva, impartasita de cel iubit, e si mai frumos, este acel sentiment care scoate tot ce e mai bun din tine. Despre asta este noul meu single in limba rusa, alaturi de un artist rus super cunoscut  - Irakl" spune Natalia.

Cea mai noua piesa a Nataliei se numeste Blizko si este in intregime in rusa, deoarece este un single pentru piata internationala, pentru tarile vorbitoare de limba rusa, unde Natalia este cucereste topurile, unde toate piesele ei au succes si unde are mai multe proiecte in desfasurare.


Realizata de un producator de hituri rus - Andrey Osadchuk, piesa prezinta o poveste de dragoste sensibila, frumoasa si care depaseste orice obstacol, o iubire predestinata. "Blizko" a captivat atentia criticilor muzicali si a fanilor din Ucraina, Moldova si Rusia si este inca la inceput, pentru ca astazi se lanseaza oficial in toata lumea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod