Mihai Petre vorbește despre provocările de a fi tată la "Ce se întâmplă doctore?"

Duminica aceasta, Mihai Petre, juratul emisiunii Uite cine dansează, ne povestește la Ce se întâmplă doctore? prin ce schimbări majore a trecut de când a devenit tătic, iar Oana Cuzino le va arăta telespectatorilor care sunt grăsimile bune pentru organism.

Datorită schimbărilor din mediul înconjurător, pentru corpul uman alimentele sărace în lipide sunt mai benefice. Vom afla cum trebuie să alegem untul, carnea sau lactatele pentru a ne menține și chiar îmbunătăți sănătatea.

Pentru o alimentație sănătoasă, este nevoie doar de un pic de atenție. La Ce se întâmplă doctore?, vom afla de ce scrumbia este atât o alegere gustoasă, cât și una sănătoasă datorită proprietăților sale benefice pentru organismul nostru.

Rămânem tot în zona alimentației și vorbim despre substanțele organo-fosforice, chimicalele folosite în agricultura convențională. Implicit, încercăm să aflăm la ce să ne așteptăm când punem pe farfurie legume proaspete - salată, ridichi, ceapă sau usturoi verde.

Telespectatorii vor alfa cum contribuie medicina regenerativă la salvarea articulațiilor.

Ce presupune și ce minuni poate face injectarea în genunchi a celulelor stem prelevate din țesuturile oaselor șoldului vor fi prezentate în această duminică, numai la Pro TV.

În fiecare duminică, de la ora 10:00, Oana Cuzino vorbește la Ce se întâmplă, doctore? despre activitățile, alimentele și noutățile care ne pot influența sănătatea și ce putem face noi astfel încât să avem un stil de viață cât mai sănătos.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod