Maraton de artisti la “Zilele Cetatii Targoviste 2017”

Fanii lui Smiley il pot vedea in aceasta seara pe celebrul artist intr-un super recital care se va desfasura in Piata Tricolorului din Targoviste. Smiley le va spune “La multi ani” targovistenilor de ziua lor, pe 8 septembrie. Vedeta urmeaza sa inchida astfel concertul de vineri seara, din care mai fac parte trupele Hardton, Trooper, dar si Ducu Bertzi si Cream – Claudia Pavel.

Evenimentul face parte din complexul de manifestari “Zilele Cetatii Targoviste 2017”, ce au loc in Cetatea de scaun, in perioada 4-10 septembrie, organizate de Primaria Targoviste si Consiliul Local Municipal.
De asemenea, organizatorii au pregatit in acest weekend alte momente artistice de exceptie. Maine seara, 9 septembrie, incepand cu ora 19.00, pe scena din Piata Tricolorului va avea loc un concert aniversar - Anniversarium Florin Georgescu – 40 de ani de cariera, cu invitati precum: Ștefan Ignat, Liviu Indricău, Maria Jinga, Alin Stoica, Yuriy Tsiple, Iordache Basalic, Cristina Dan și alții.

Lupii Albi il aduc anul acesta in prim plan pe marele voievod Mihai Viteazul, interpretat magistral de  Vlad Mirita, intr-un spectacol de evocare istorica, ce va avea loc sambata, 9 septembrie, de la ora 21.00, la poalele Turnului Chindia.
Din distributia spectacolului mai fac parte actorii Ioan Isaiu, Carmen Tanase, Elvira Deatcu, Dan Ionescu, Liviu Cheloiu, Mircea Silaghi si zeci de cascadori Lupii Albi. Complexul de manifestari “Zilele Cetatii Targoviste 2017” se incheie duminica, 10 septembrie, cu un recital extraordinar Elena Gheorghe & Band, care are loc incepand cu ora 21.30, in Piata Tricolorului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod