Madonna, PSY, Raffaella Carra, James Brown și Cornelia Catanga vin la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1.
Distracție, transformări, voci bune și sută la sută live, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, la Antena 1. O ediție care se va deschide cu un moment special susținut de Alexandra Velniciuc și Romică Țociu, care îi vor readuce pe micul ecran pe eroii scenei de altădată, faimoșii Anda Călugăreanu și Toma Caragiu.

Și în această sâmbătă, concurenții de la “Te cunosc de undeva!” se vor întrece în transformări, una mai spectaculoasă decât alta. Alin Gheorghișan va fi un sud coreean celebru, inepuizabilul star PSY, și va cânta despre corpul lui perfect, moștenit de la tatăl său, Romică Țociu va fi o divă bologneză, la fel de celebră în Italia, Spania, Malta, Albania, Grecia, America Latină și Rusia, dar și la “Te cunosc de undeva!”, Raffaella Carra, iar Ana Baniciu și Raluka vor trebui să cânte și să danseze la nivel de top, precum Cardi B și Bruno Mars.

Engleza lui Jean de la Craiova va fi din nou greu încercată de un personaj legendar, cunoscut în istoria muzicii și ca Mr. Dynamite, anume James Brown, Carmen Rădulescu va fi o cântăreață britanică de origine galeză cu o voce inconfundabilă, Bonnie Tyler, în timp ce Barbara Isasi, solista de la Mandinga, o va interpreta pe Meghan Trainor, o artistă nelipsită din topurile internaționale.

Mihai Trăistariu va deveni pentru o seară muzicianul american Charlie Puth, Alexandra Velniciuc va fi o divă adevărată, care tronează de zeci de ani în topuri, inepuizabila Madonna, pe când Connect-R va cânta muzică lăutărească în travesti, transformat în Cornelia Catanga și acompaniat de taraful Silvian Voicu.

Cea mai reușită transformare a galei va fi desemnată în urma punctelor oferite de jurații Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (show), dar și de concurenții de la canapea, căci fiecare dintre ei are posibilitatea să acorde cinci puncte unuia dintre colegi.

Pe scenă, alături de concurenți, va urca Furnix Team, baletul condus de Furnica, iar Gianina Corondan le va arăta telespectatorilor ce s-a mai întâmplat în culisele show-ului.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod