Kalle lanseaza "Bagajul", primul featuring cu JO

Kalle lanseaza Bagajul, prima colaborare cu JO, o piesa despre amprenta pe care o lasa relatiile de iubire.
"Bagajul este o piesa despre lucrurile din trecut, urmarile, consecintele pe care un partener de relatie le reflecta asupra celuilalt. Daca ar fi sa o descriu in cateva cuvinte, piesa asta e despre tot ce mi-am asumat eu din bagajul ei emotional, momentul in care am realizat ca e prea mult si am decis sa <<il las jos>>", povesteste Kalle. Colaborarea cu JO a venit natural, marturiseste Kalle: "Nu reuseam sa ajungem la un refren multumitor, asa ca am continuat scrierea intr-o perspectiva usor schimbata. Am scris refrenul impreuna cu Helen si apoi i-am aratat piesa lui JO. Din secunda in care am auzit-o tragand pe piesa am stiut ca THIS IS IT!"

JO, vocea feminina din piesa, crede ca piesa are un mesaj universal pentru oricine a trecut prin diferite relatii de iubire: "Toti avem un bagaj emoțional mai mare sau mai mic in functie de ce am trait. Dezamagirile sau lucrurile neașteptate  ne urmaresc in relatii si ne determina comportamentul pe mai departe. Doar ca uneori bagajul nostru emoțional poate apasa pe cineva care nu merita asta."

Videoclipul este regizat de Sega (Sergiu Nicula) si a fost filmat pe strazile din Bucuresti. Muzica este compusa de Andrei Mihai, Vlad Munteanu, Elena Morosanu, Cristi Pascu, Alex Stancu, Alex Caletean, iar versurile sunt semnate de Elena Morosanu, Cristian Pascu, Vlad Munteanu, Alex Stancu si Alex Caletean. Piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata impreuna cu Cat Music.

Kalle a inceput sa faca muzica in Timisoara, unde inchiria studiouri si compunea piese pe care le posta independent pe YouTube. I-a urmarit constant pe The Weeknd, Kendrick Lamar, G-Eazy, Bryson Tiller sau Charlie Puth, iar cand a ajuns in echipa HaHaHa Production, vazandu-i la treaba, in studio, pe Smiley, Dorian si DOC, s-a simtit inspirat si mai mult sa faca muzica. Canta, compune si o face cu pasiune. Muzical vorbind, cel mai bine se identifica cu trapsoul, dar incearca sa isi dezvolte un stil cu un sound nou, unic. La finalul lunii martie a lansat piesa "Jack si Rom", o colaborare cu JUNO si Tequila, o invitatie deschisa la party, "3 pahare", iar ultimele doua single-uri, "Suna-ma" si "Nu ne uita vara" aduna deja sute de mii de vizualizari pe YouTube.

Mai multe informatii despre Kalle puteti gasi pe conturile sale de social media: https://www.facebook.com/kalletheartist, https://www.instagram.com/theakalle/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod