K1, revenire de excepție! Au lansat show-ul “Pe aici nu se trece”

Proiect K1, una din cele mai longevive trupe muzicale autohtone, cea care promovează patriotismul în muzica românească, a revenit în atenția publicului în cadrul evenimentului de la Mărășești, prilejuit de Centenarul Marelui Război Vrancea Eroică 1917-2017. Printre invitații de seamă ai acestui eveniment s-a aflat și Președintele României, Klaus Iohannis.

Radu Fornea și Daniel Alexandrescu (K1) au pus în scenă show-ul “Pe aici nu se trece”, alături de Paula Seling, Nicolae Furdui Iancu, Tudor Furdui Iancu, Dumitru Fărcaș, marele violinist Eugen Sârbu și Maestrul Gheorghe Zamfir.

La acesta și-au mai adus contribuția trupa The Sky, actorii Vlad și Mihaela Rădescu, Sorin Frîncu, Tuan și trupa “Lupii Albi”. Spectacolul a fost prezentat într-o manieră inedită de Iuliana Tudor, care a personificat România.

Într-un decor desprins parcă din altă lume și beneficiind de o scenotehnică impresionantă, acest spectacol a fost mai mult decât muzică. A fost o istorie cântată și recitată a eroilor care s-au jertfit pentru înfăptuirea acestui mare vis: nașterea națiunii române.

Show-ul <Pe aici nu se trece> prezentat zilele trecute la Mărășești este avanpremiera proiectului național “Toți K1 pentru Romania”, care va fi lansat pe 1 Decembrie și pe care îl vom susține în fața românilor din toata țara în anul 2018. Este vorba despre reîntoarceri la origini și la protejarea valorilor culturale ale acestui popor într-o perioadă în care simțim că ne pierdem identitatea. Fiecare dintre noi trebuie sa fie mandru de originea sa. Să fii român este o mare cinste, iar România este o țară minunată.
Trebuie să fim convinși de acest lucru și să transmitem mesajul noii generatii, dar și în afara granițelor țării. Asta încercăm noi să facem odată cu acest proiect
”, declară Radu Fornea, liderul Proiect K1.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod