Iuliana Tudor, transformare spectaculoasa pentru finala Eurovision!

Iuliana Tudor este intr-o forma de zile mari. Vedeta a prezentat aseara Finala Eurovision România 2017 si a aratat spectaculos! Daca pana acum a adoptat tinute “cuminti”, Iuliana Tudor si-a uimit aseara telespectatorii. A optat pentru o tinuta indrazneata si a imbracat o rochie semnata de Cristina Savulescu, in care s-a simtit minunat.

In ultima aperioada, imaginea Iulianei Tudor s-a schimbat vizibil, prezentatoarea tv aparand din ce in ce mai des la rubricile de vedete bine imbracate.

"Fiind vorba despre Eurovision, am considerat impreuna cu echipa mea de stiliști ca este important sa fac o schimbare.

Eurovisionul înseamnă alt gen de muzica, alta stare, alt tip de producție fata de ceea ce fac eu la “O data-n viața”. Prin urmare, a trebuit sa fiu in ton cu ceea ce se întâmpla in jurul meu. M-am simțit minunat și mulțumesc TVR pentru provocare. Felicitări câștigătorilor!", spune Iuliana Tudor.

Responsabilii pentru aparitia de top de aseara  a vedetei, de la Finala Eurovision România 2017, sunt: Styling- Madena Pasare, Hairstylisti - Georgiana Semen și Cristi Pascu, Make-up - Marga Ianas, Rochia - Cristina Savulescu.
Credit Foto - Ioana Chirita.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod