Iuliana Beregoi lansează piesa „Nimeni ca noi”

Adolescenta fenomen revine cu o nouă piesă blană. Iuliana Beregoi a lansat „Nimeni ca noi”, piesă care în doar 3 ore de la lansare a depășit 100.000 de vizualizări. În plus, „Nimeni ca noi” a intrat deja în tendințe pe Youtube. Așadar, iată, cum spuneam, Iuliana Beregoi lansează un nou HIT, un slogan care se potrivește perfect Generației Z. "„Nimeni ca noi” transpune în versuri trendurile de astăzi ale noastre, ale adolescenților, de la muzica pe care o ascultăm până la activitatea pe care o avem pe social media”, declară Iuliana Beregoi.
Videoclipul piesei păstrează ideea compoziției. Vorbim despre un material plin de energie, de culoare, în care regăsim, de asemenea, simbolurile clare ale generației din care face parte Iuliana Beregoi. Melodia a fost produsă de Mixton Music, este compusă de Cătălin Dascălu și Theea Minculescu, iar regia videoclipului este semnată de Ciprian Iacob, pe un scenariu scris de Cătălin Dascălu.


Cu peste 580k de abonați pe contul de Youtube și peste 500k de followeri pe Instagram, Iuliana Beregoi este artistul fenomen al Generației Z.
Pe lângă piese în Trending, artista de 16 ani este vlogger de succes și actriță. Curând, alături de echipa de producție de la Mixton Movie, Iuliana Beregoi va lansa continuarea serialului „Lara”, în regia lui Ciprian Iacob, pe scenariul scris de Catalin Dascalu.

Piesa „Nimeni ca noi” poate fi ascultată aici: https://youtu.be/RVM6xdL_M7E
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod