Irina Rimes concert emotionant alaturi de Caro Emerald

Primăvara Irinei Rimes a început cu o premieră! Artista a cântat pentru prima oară în deschiderea unui artist internațional,la Sala Palatului, unde Caro Emerald a pregătit un show plin de culoare. „Sunt foarte fericită și onorată ca am  deschis concertul artistei Caro Emerald. Este pentru prima oară când am avut ocazia să cânt în deschiderea unui artist internațional și ma bucur ca am reusit să introduc publicul în povestea mea, prin intermediul muzicii”, spune Irina Rimes.



După un weekend în care i-a fost alături Andrei în cadrul concertului „Aievea”, unde a cântat alături de artistă piesele „Visele” și „Sunt puternică”, Irina Rimes a revenit pe scena Sălii Palatului pentru a deschide concertul susținut de Caro Emerald.

La doar 26 de ani, Irina Rimes este un artist complet, facând cu ușurință trecerea între rolurile de interpret, compozitor și textier.  Irina a compus până în prezent pentru artiști precum Andra, Inna, Antonia, Vunk și mulți alții.
Primul ei single, „Visele” a lansat-o în industria muzicală și a dus-o rapid în topul celor mai difuzate piese din România.

Artista s-a remarcat și pe plan internațional, după ce a semnat un contract cu Universal Music Franța, în urma căruia a lansat piesa „Vivons les”, varianta în franceză a single-ului „Visele”.  De curând, Irina a lansat primul său album „Despre el”, care este deja disponibil în format fizic și digital.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod