Întâlnește-l față în față pe David Duchovny!

David Duchovny se va întâlni față în față cu 100 de fani cu ocazia concertului de la Sala Palatului din București, pe 10 februarie 2019.

David abia așteaptă să ajungă în România cu ocazia turneului EVERY THIRD THOUGHT TOUR. “Artistul este nerăbdător. A auzit foarte multe despre căldura publicului român. Biletele din Categoria Meet & Greet s-au pus în vânzare de azi, 20 noiembrie. Așadar, cei care vor să îl aibă lângă ei la propriu pe celebrul David Duchovny să se grăbească. Sunt doar 100 de bilete disponibile pe iabilet.ro”, spun organizatorii concertului.


Biletele “The MEET & GREETS” valabile pentru concertul lui David Duchovny includ:


- O poză cu David făcută de către un fotograf din partea organizatorilor (nicidecum cu ajutorul telefonului mobil personal)
-  Acces la “Soundcheck Party”
- Un autogarf din partea lui David pe un accesoriu; acesta trebuie adus de fani - nu va fi oferit de către artist.         
Costul unui bilet de tip “The MEET & GREETS” este de 642,6 lei lei și NU include:
-    Acces la concert
-    Early Entry


Cele 100 de bilete se pot achiziționa doar de pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-david-duchovny-in-concert-35911/    

David Duchovny

Este singurul actor care a câștigat Golden Globe pentru “Cel mai bun actor” într-o serie de Televiziune atât la categoria Comedie, cât și Dramă.

A a jucat alături de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney Robin Williams. A făcut furori în ”Dosarele X” și ”Californication”. Actorul a scris 3 cărți și a lansat deja 2 albume muzicale.


Sala Palatului, 10 februarie 2019
Pentru prima dată în România, țară pe care a pus-o în agenda de turneu a doua, după Rusia, David va concerta alături de band-ul sau, la Sala Palatului în data de 10 februarie 2019, în concertul EVERY THIRD THOUGHT TOUR.

Turneul poartă numele albumului, iar Bucureștiul este o destinație extrem de așteptată de artist. El a spus că a auzit multe despre căldura publicului român și că i-au primit foarte bine toate filmele și serialele, abia așteptând să compară în fața acestuia pe 10 februarie la ora 20.00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod