Inevitabil te va cuceri noul single SHOT!

Urs, Cale, Sorin şi Juno, cei patru membri ai boyband-ului SHOT, revin cu un nou single, de care „Inevitabil” ne vom îndrăgosti toamna aceasta. Piesa „Inevitabil” este compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production și face parte din primul EP al trupei, ce va fi disponibil în curând.

La început orice vis pare imposibil, apoi puțin probabil și acum...inevitabil! Suntem la al doilea single și vă anunțăm că vine repede și EP-ul! "Inevitabil" este o piesă specială pentru că am scris și noi alături de Smiley, Dorian, Helen, DIANA și Erdi.
Ne dă un vibe puternic și ne place mult să o cântăm. Și acum îl dăm de gol pe Juno, care și–a scris strofa într-un moment…inevitabil!
”, au spus băieții de la SHOT.

Așa cum v-a obișnuit, trupa SHOT a pregătit și o coregrafie specială pentru această piesă, iar primele mișcări le veți putea învăța urmărind videoclipul, a cărui regie este semnată de Iulian Moga. SHOT este cel mai recent proiect HaHaHa Production. Urs, Cale, Sorin și Juno au pornit în luna mai în aventura vieții lor, conduși de un singur vis: muzica.
Ies în evidență prin vocile bune și super skill-urile lor de dans, atuuri completate de o imagine young & cool.

Prima piesă a trupei – „Buza de jos”, a depăşit 4.8 milioane de vizualizări pe YouTube şi le-a adus băieţilor foarte mulţi fani pe reţelele de socializare. În perioada următoare, vom putea asculta întregul EP al trupei, care va conţine 5 piese (inclusiv „Buza de jos” și „Inevitabil”) şi un bonus track.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod