Gala “Bravo, ai stil!”, pe aripi de ingeri

Alegerile vestimentare ale concurentelor, unele dintre cele mai extravagante si nonconformiste de pana acum
Show-ul “Bravo, ai stil!” se apropie cu pasi repezi de final, moment ce isi va desemna castigatorea marelui premiu – o cariera in televiziune si premiul de 100.000 de lei. Conflictele intre concurente sunt mai aprinse ca niciodata, insa juratii si telespectatorii au de spus ultimul cuvant.

In Gala de sambata aceasta a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D, fetele vor trebui sa faca fata cu brio temei propuse, “Pe aripi de ingeri”. Cezar Ouatu, un show-man desarvarsit, un interpret de opera extraordinar, este invitatul special din Gala de maine seara “Bravo, ai stil!”.
Decizia acestuia va cantari in eliminarea unei dintre cele sapte fete ramase in cea mai stilata competitie din Romania.

Telespectatorii vor fi martorii unei seri  pline de culoare, de senzualitate, de stralucire, si se vor lasa purtati pe apripi de ingeri, in ton cu tematica acestei editii a show-ului. Silvia se bucura de un privilegiu in aceasta Gala eliminatorie: in editia trecuta a dobandit un drept de protectie pe care il poate folosi putand decide cine paraseste competitia “Bravo, ai stil!”.

In aceasta Gala, Alina a ales sa poarte pe umeri aripi supradimensionate care au starnit admiratie la masa juratilor, chiar “invidia” Silviei care a facut o reverenta in fata alegerii colegei sale de platou.
Larisa a reusit sa-si pastreze ingenuitatea cu tot port-jartierul purtat, iar Andreea a dezamagit cumplit o parte a juratilor cu cizmele aurii, o impletitura care a fost doar pe placul Ralucai Badulescu. Cristina Mihaela, spectaculoasa, si-a aparat momentul artistic cu strasnicie, iar Silvia l-a facut pe Maurice fericit. Ioana si-a pus aripile pe spate si, ca un Predator feminin, i-a luat in stapanire pe jurati.

Cine va parasi competitia “Bravo, ai stil!” si cine va fi cat mai aproape de marea finala a show-ului veti putea afla urmarind maine seara, de la ora 22:00, emisiunea de la Kanal D.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod